TEMSA'dan Diana Travel'e 5 Maraton, 2 MD9 Teslimati

TEMSA Satis ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardimcisi Hakan Koralp: 'Yillardir yurt disina ihraç ettigimiz ve yurt disi tasimacilardan büyük begeni toplayan MD9 ürünlerimizin böylesine güçlü bir turizm markasi olan iki sirketin filosunda yer alacak olmasi bu ürünün de yurt içindeki saha basarisini çok ileriye tasiyacak'.

TEMSA, Avrupa ve diger bölgelerdeki basarili satis grafigini Türkiye pazarinda da hizla sürdürüyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, turizm sektörünün 44 yillik markasi Diana Travel ile satis anlasmasi imzalayan TEMSA, düzenlenen teslim töreni ile 5 adet Maraton ve 2 adet MD9 model araci sirketlerin filosuna dahil etti.

Açiklamada görüslerine yer verilen Diana Travel Yönetim Kurulu Baskani Burak Tonbul, filolarina katmis olduklari Maraton otobüsleri, agirlikli olarak 30 yillik iç pazar markasi olan Touristica’nin kültür turlarinda kullanmayi planladiklarini belirterek, “Bu yil kültür turunda 18-20 bin araliginda turiste hizmet verecegiz. Gelecek yilki hedefimiz, 30-35 bin arasinda turiste hizmet vermek. Biz son model arabalarla bu isi yapiyor olacagiz. Karsilikli olarak iyi bir seçim yaptigimizi düsünüyorum. Bu alisveris kendi içerisinde birçok dinamiklerle olustu. Içimizden gelerek yaptigimiz, isin finansman matematiginden çok, duygusal matematiginin agir bastigi bir alisveris oldu. Kendi adima mutluyum.” ifadelerini kullandi.

TEMSA araçlarinin tüm beklentileri karsilayacak düzeyde oldugunu vurgulayan Tonbul, “Araçlarla ilgili konusurken iki noktada talebimiz oldu. Birincisi konforlu koltuklar ve yolcunun rahat edecegi koltuk araligi. Ikincisi yolcularin memnun kalacagi dijital orta saglanmasi. Maraton ve MD9 bunu fazlasiyla karsiliyor. Öte yandan konfor, performans, sundugu teknoloji ve üzerinde bulundugu koltuk kadar yolcu alabiliyor olmasi açisindan bence mükemmel araçlar. Deneyimledikçe bunu daha iyi görebilecegiz. TEMSA’yi tebrik ediyorum ve bu is birliginde emegi geçen herkese tesekkür ediyorum.” açiklamasinda bulundu.

- MD9 için bundan daha iyi lansman olamazdi

TEMSA Satis ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardimcisi Hakan Koralp da bu teslimatin TEMSA için çok önemli oldugunu bildirerek, su degerlendirmelerde bulundu:

“Turizm sektörünün en önde gelen markalarindan olan Touristica ve Diana Travel’in filosunda ürünlerimizin yer aliyor olmasi markamizi daha da güçlendiren bir unsur. Ayni zamanda bizler için de yeni firsatlar sunacak bir is birligi bu. Üstelik yillardir yurt disina ihraç ettigimiz ve yurt disi tasimacilardan büyük begeni toplayan MD9 ürünlerimizin böylesine güçlü bir turizm markasi olan iki sirketin filosunda yer alacak olmasi bu ürünün de yurt içindeki saha basarisini çok ileriye tasiyacak. Bu teslimatin ayri bir önemi de MD9 otobüslerimizin Türkiye lansmani yapmadik ama en önemli lansman böyle bir güçlü turizm markasinin filosunda yer almak olacak. Bundan daha iyi lansman olamazdi. Bu yüzden çok mutluyuz ve gururluyuz.”

TEMSA Yurtiçi Satis Direktörü Baybars Dag ise Diana Travel’in otobüs filosunun tamaminin TEMSA markasindan olustugunu ifade ederek, “Düzenledigimiz tören ile 12 metrelik 4 Maraton, 1 adet 13 metrelik Maraton VIP ve 9,5 metrelik 2 adet MD9 otobüsü turizm sektörünün marka haline gelmis iki sirketi Touristica ve Diana Travel’e teslim ettik. Bizim için ayni zamanda referans niteligini tasiyan bu anlasma özellikle 39 koltuklu MD9 için çok önemli bir pazar olusturacak. Araçlarin ayrica kültür turunda kullanilacak olmalari da çok önemli bir süreç. Kültür turu yolcusu arabanin daha yüksek ve konforlu olmasini ve yeni olmasini istiyor. Araçlarimiz bu ihtiyaçlara cevap verecek. Bugün arabalari teslim ediyoruz ama bizim isimiz araçlarin kontagi çevrilip yola çiktiginda basliyor. Bundan sonraki süreçte satis sonrasi hizmet süreçlerimizle de bu arabalarin sorunsuz çalismasini saglamak öncelikli hedefimiz.” seklinde konustu.

Kaynak: AA