Tekirdag'dan Kisa Kisa

Ergene Belediyesince Velimese Gölet Kafe'nin resmi açilisi gerçeklestirildi.

Velimese Mahallesi su depolari mevkisindeki kafenin açilis töreninde konusan Belediye Baskani Rasim Yüksel, tarihi hizmetlere imza attiklarini söyledi.

Yüksel, ilçede bugüne kadar Büyüksehir Belediyesinin de çok sayida yatirim yaptigini ifade ederek, kendilerinin de park, bahçe, yol, dügün salonu ve birçok hizmete imza attiklarini kaydetti.

Gölet Park projesinin yani sira Marmaracik Mahallesi'nde çok daha büyük bir gölet projesinin devam ettigini belirten Yüksel, söyle konustu:

''Oranin da iç dizayni tamamlandi, dis peyzajini yapiyoruz. Allah kismet ederse Marmaracik Mahallemizde güzel bir tesisi insallah hep beraber açacagiz. Velimese Gölet Kafe projesini bitirerek hizmete açtik. Fakat resmi açilisini bugüne birakmistik. Çok güzel bir tesis oldu, burada eglence alani, kafeterya, balik tutma alanlari, kamelyalar ve daha birçok hizmeti halkimizla bulusturmanin gururunu yasiyoruz.''

Açilisa, CHP Tekirdag milletvekilleri Ilhami Özcan Aygun ile Candan Yüceer de katildi.

- Çorlu'da yol yapim çalismalari sürüyor

Çorlu Belediyesi, ilçe genelinde yol yapim ve asfaltlama çalismalarina devam ediyor.

Belediye Baskani Ahmet Sarikurt, yaptigi açiklamada, son olarak Seyhsinan Mahallesi'nde yer alan bin 400 metre uzunlugundaki Ziyabey Caddesi'nde yürütülen 2. etap çalismalarin tamamlandigini söyledi.

Fen Isleri Müdürlügü ekiplerince gerçeklestirilen yol yapim ve asfalt serim çalismalarinin belirlenen program dahilinde sürdürülecegini kaydeden Sarikurt, ekiplerin hava kosullarinin elverdigi sürece yol yapim ve asfaltlama uygulamalarina devam edeceklerini ifade etti.

Sarikurt, çalismalari sürekli takip ettigini ve gelismelerden bilgi aldigini dile getirerek, sunlari kaydetti:

''866 metre uzunlugundaki Ziyabey Caddesi'ne yaklasik 16 bin ton yol dolgu malzemesi seren ekipler, dolgu çalismalarinin tamamlanmasinin ardindan 2 bin 600 ton asfalt binder tabakasi serimi gerçeklestirildi. Yol yapim ve asfalt binder serim çalismalarinin tamamlandigi Ziyabey Caddesi'nde kisa süre içerisinde kaldirim yapimina baslanacak."

Kaynak: AA