(Özel) Pendik'te Vatandastan Milyon Dolarlik Itis

Pendik’te seyir halinde oldugu esnada arizalanan Lamborghini marka otomobili vatandaslar iterek hareket ettirmeye çalisti. Yasanan ilginç anlar ise vatandasin cep telefonu kamerasina yansidi.

(Özel) Pendik'te Vatandastan Milyon Dolarlik Itis


Pendik’te dün aksam saatlerinde cadde üzerinde seyir halinde olan Lamborghini marka otomobil bozulunca yardimina çevredeki vatandaslar kostu. Dakikalarca cadde üzerinde vatandaslarin ittirmesiyle ilerleyen milyon liralik lüks araç çevredeki vatandaslarin saskin bakislari arasinda ilerleyerek gözden kayboldu.

Öte yandan yasanan o ilginç anlar ise cep telefonu kamerasina yansidi.

“Araci o halde görünce sasirdik”

Olay esnasinda orada bulunan vatandaslardan Sezgin Aydin, “Arkadaslarla kafede oturuyorduk. Bir anda milyonluk aracin yolda kaldigini ve vatandaslarin ittigini gördük. Sonuçta milyonluk araç bizde tabi sasirdik. Arabanin o halini gören herkes sasti, kaldi” dedi.



“Saka yapiyorlar zannettim”

Ilginç olaya iliskin konusan çevre esnafindan Mehmet Acabey ise, “Ilk basta hiz yapacak, saka yapiyorlar zannettim. Gençlerin bir süre ugrastigini görünce gerçek oldugunu anladim. Sanirim araç elektrik arizasi vermisti. Milyonluk aracin bu sekilde yolda kalacagi herhalde kimsenin aklina gelmezdi. Milyon liralik aracin o sekilde ilerlemesi de komik oldu” diye konustu.

Kaynak: İHA