Muhasebe Müdürünün Hesabini JASAT Bozdu

Denizli’de bir belediyede muhasebe müdürü olarak görev yaptigi dönemde 2 bin 300 adet uyusturucu hap ile yakalanan hükümlü, JASAT tarafindan saklandigi evde yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Muhasebe Müdürünün Hesabini JASAT Bozdu


Denizli’de 2015 yilinda meydana gelen olayda bir belediyede muhasebe müdürü olarak görev yapan Ata A. (57), jandarmanin düzenledigi narkotik operasyonunda 2 bin 300 adet uyusturucu hap ile yakalandi. “Uyusturucu veya uyarici madde ticareti yapma veya saglama” suçundan adliyeye sevk edilen Ata A., serbest birakilarak tutuksuz yargilanmasina devam edildi. Süreç içerisinde 15 yil kesinlesmis hapis cezasina çarptirilan Ata A., cezaevine teslim olmak yerine kaçmayi tercih etti.

Denizli Il Jandarma Komutanligi sorumluluk alaninda aranan sahislarin yakalanmasina yönelik yapilan çalismalar kapsaminda jandarmanin dedektifleri Jandarma Suç Arastirma Timleri (JASAT) ve Honaz Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri, Ata A’nin Honaz ilçesine geldigi bilgisini aldi. Düzenlenen operasyonla saklandigi evde yakalanan uyusturucu taciri, sevk edildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Kaynak: İHA