Kars Yeni Otogar'a Kavusacak

Kars Valisi/Belediye Baskan Vekili Türker Öksüz’ün girisimleriyle yillarca atil vaziyette birakilan ve kimsenin el vurmadigi Otogar yeniden projelendirilerek yapimina baslanilacak.

Kars Yeni Otogar'a Kavusacak
Kars Belediye eski Baskani Naif Alibeyoglu, döneminde 2007 yilinda temeli atilarak yapimina baslanan ve kaba insaati tamamlanan Havaalani Yolu üzerinde Karayollari Bölge Müdürlügü arkasinda bulunan 157 dönümlük arazi üzerinde yapilan Otogar, Vali/Belediye Baskani Türker Öksüz tarafindan yeniden projelendirildi. Kars’in çok önemli bir eksigini giderecek olan Otogar’in yapimina ise önümüzdeki günlerde baslanmasi planlaniyor.

Vali/Belediye Baskan Vekili Sayin Türker Öksüz’ün talimatlari dogrultusunda; Serhat sehir Gazi Kars’a yakisir sekilde yapilacak olan proje kapsamin da 2 bin 861 metrekare kapali alanda, 13 adet otobüs peronu, kafeterya, restoran, dükkanlar, PTT ve banka subeleri de Otogar’da yapilacak.

Karslilari heyecanlandiran projenin kisa sürede tamamlanacagini ve yapimina baslanilacagi ögrenildi. Yeni Otogar’in yapilmasiyla birlikte Karslilarda rahat nefes alacak.
Kaynak: İHA