Istihdama Tam Destek Sürüyor

Is arayan ve isvereni bulusturmaya devam eden Inegöl Belediyesi Istihdam Merkezi, Inegöl Organize Sanayi Bölgesinde hizmet veren Mondi Olmuksan Kâgit ve Ambalaj firmasinin 21 personel alacagini duyurdu.

Istihdama Tam Destek Sürüyor
Inegöl Belediyesi’nin 2018 yili Kasim ayinda is arayan vatandaslar ve isverenleri bulusturabilmek maksadiyla kurdugu Istihdam Merkezi, üretim merkezi Inegöl’ün istihdamina katki saglamaya devam ediyor. Dogru ise dogru kisiyi yönlendirme görevini üstlenen Istihdam Merkezi, biri engelli olmak üzere 21 personel alimi yapilacak yeni bir is duyurusu paylasti.

Inegöl Belediyesi Istihdam Merkezinden yapilan açiklamada, Inegöl OSB’de üretimini sürdüren Mondi Olmuksan Kâgit ve Ambalaj firmasinda çalismak üzere personel alimi yapilacagi duyuruldu. Açiklamada su ifadelere yer verildi: “Istihdam Merkezimizle isbirligi yapan firma, kâgit ve ambalaj üretim tesisinde çalismak üzere personel alimi yapacagini duyurdu. Firmada belirli süreli çalismak üzere üretim bölümü için 18-35 yas arasi erkek ve kadin toplam 20 personel alimi yapilacak. Ayrica yine üretim bölümünde çalisacak 18-35 yas arasi engelli 1 kisi alinacak. Basvurular 2 Eylül Persembe günü 14.00’da Sani Konukoglu Konferans Salonunda alinacak. Yapilacak alimla ilgili teferruatli bilgi almak isteyen vatandaslar 153 hatlari üzerinden ve 0 224 715 10 10 Nolu telefondan Inegöl Belediyesi Istihdam Merkezine ulasabilirler.”
Kaynak: İHA