Gönen'de Muhtarlar Toplantisi Yapildi

Gönen’de kurum yetkilileri ve kirsal mahalle muhtarlarinin katilimiyla agustos ayinda ikinci kez “Muhtarlar Toplantisi” gerçeklestirildi.

Gönen'de Muhtarlar Toplantisi Yapildi
Gönen Kaymakami Arslan Yurt Baskanliginda, Gönen Belediye Baskani Ibrahim Palaz, Ilçe Emniyet Müdürü Metin Kartal, Ilçe Jandarma Komutan V. Selim Yafay, ilgili kurum yetkilileri ve kirsal mahalle muhtarlarinin katilimiyla agustos ayinda ikinci kez “Muhtarlar Toplantisi” gerçeklestirildi.

Ilçe Milli Egitim Müdürlügü Toplanti Salonunda yapilan toplantida, pandemi ile mücadelede maske, mesafe ve temizlik kurallarindan sonra en önemli unsur olan asilamada yüzde 80 oraninda oldugu, asilanma oraninin önümüzdeki dönemde oldukça önem arz ettigini, yüzde 85’i geçen bir asilama hedefini yakalayabilmek amaciyla vatandaslarimizin tesvik edilmesi noktasinda muhtarlarimizin gerekli destegi vermesi gerektigi vurgulandi.

Orman yanginlari ile ilgili, koruma konusunda, piknik yapilmamasi, ates yakilmamasi, malzeme birakilmamasi, yabanci kisilerin girisinin yasaklanmasi gerektigi vurgulandi.

Kaymakam Yurt toplanti ile ilgili olarak yaptigi açiklamada; “ilçemizde görev yapan muhtarlarimizla gündemdeki konulari görüsmek, dilek ve temennilerini almak üzere toplaniyoruz. Bugün de basta pandemi, asilama, orman yanginlari ve güvenlik konulari basta olmak üzere çesitli konulari ele aldigimiz faydali bir toplanti yaptik. Muhtarlarimizdan gelen talepleri daire amiri arkadaslarimiz not ederek takipçisi olacaklar“ ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA