Esnaflara Ödeme Destegi Sürüyor

Pamukkale Belediyesinin esnaflara yönelik “1400 TL nakdi destek” ödemeleri devam ediyor. Basvurularin internet adresinden alindigi destekle Pamukkaleli esnaflar rahat bir nefes aliyor.

Esnaflara Ödeme Destegi Sürüyor


Dünyayi ve ülkemizi olumsuz etkileyen korona virüs nedeniyle zaman zaman uygulanan kisitlamalar esnaflarin faaliyetlerine ara vermesine bazilarinin da kapanmasina neden olmustu. Pamukkale Belediyesi de bu durumda olan esnaflara destek olmak amaciyla nakdi destek uygulamasi baslatmisti. Bu dönemde pandemiden dolayi faaliyetleri durdurulan ya da isleri bozulan kahvehane, kafe, çay ocagi gibi benzeri isyeri ve isletmelere tek seferde 1400 TL nakdi yardim destegi saglaniyor. Bu sektörlerde yer alan esnaflar, vergi levhasi ve isyeri açma ve çalisma ruhsatlari ile birlikte internet adresinden basvurularini yapmaya devam ediyor. Gerekli incelemelerden sonra evraklarinda eksik bulunmayan esnaflarin hesaplarina 1400 TL nakdi destek bedeli yatirilmaya devam ediyor.

Esnaflarin her zaman yanlarinda olduklarini ifade eden Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, “Ilçemizde faaliyet gösteren esnaflarimiz internet adresinden destek basvurularini yapmaya devam ediyor. Yapilan incelemelerden sonra esnaflarimiza 1400 TL tutarindaki nakdi yardim ödemelerimizi yapiyoruz. Bugüne kadar 1200 esnafimiza 1 milyon 680 bin TL ödeme yaptik. Incelemeleri devam eden esnaflarimiza ödemeleri yapmaya devam edecegiz. Pamukkale Belediyesi olarak halkimizin her kesiminin oldugu gibi esnaflarimizin da yaninda oluyoruz. Bu vesile ile tüm esnaflarimiza hayirli ve bereketli isler diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA