Ebru Gündes'le Muhtesem Final

Bu yil 59.su gerçeklestirilen Uluslararasi Bursa Festivali, Ebru Gündes’in muhtesem konseriyle final yapti. Türkiye’nin en uzun soluklu festivali unvanina sahip Uluslararasi Bursa Festivali’nin 59’uncusu assolist Ebru Gündes’in sahne aldigi 30 Agustos Zafer Bayrami özel konseriyle Bursalilara veda etti. Ünla sanatçi, konserinde 29.evlilik yildönümünü kutlayan Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur AKtas ve esi Sevinç Aktas’a da sürpriz yapti.

Ebru Gündes'le Muhtesem Final
Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, konser öncesi yaptigi konusmada "Bugün 30 Agustos Kutlu Zaferimizin 99.yili hepimize kutlu olsun. Bu festival Bursa Büyüksehir Belediyesi öncülügünde BKSTV’nin katkilariyla yillardan beri gerçeklestiriliyor. Bu yil da degerli sanayicimiz Ticaret Borsasi Baskani ve BKSTV Baskanimiz Özer Matli’nin büyük gayreti ve sponsorlarimizin destekleriyle 59.sunu gerçeklestirdik. 59 yil öncesinden bu güne gelen festivalimizin uzun yillar daha devam edecegine inaniyor ve herkese iyi eglenceler diliyorum" dedi.

Gündes’ten Baskan Aktas’a tesekkür

Sunuculugunu Ferhan Tülmen’in yaptigi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile kahraman sehitlerimize saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan baslayan konserde Ebru Gündes, en popüler parçalarini Bursalilar için seslendirdi. Begenilen sarkisi Gönlümün Efendisi sarkisini seyircilerle birlikte söyledi.

Bursa’da herkesten çok sevildigini bildigini hatirlatan Gündes, seyircilerin 30 Agustos Zafer Bayrami’ni kutladi. Bu gecenin mimari Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas’a tesekkür eden Ebru Gündes, "Bu organizasyonlari düzenlemek kolay olmuyor. Asil yük Belediye baskanimizin omuzlarinda. O yüzden tekrar tekrar bu gece için çok tesekkür ediyorum" diye konustu.

Gündes’ ten Aktas çiftine özel sarki

Sarkilarini Bursalilarla birlikte hep bir agizdan seslendiren sanatçi, izleyenlerin sarkilarina eslik etmesine hayran kaldigini ve her 15 günde bir Bursa’ya gelmek istedigini söyledi.



Meshur Bursa kebabindan da yedigini anlatan Ebru Gündes, Bursa’daki gibi bir seyirci korosu görmedigini belirtti.

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas’i ve esi Sevinç Aktas’i 29.evlilik yildönümlerini kutlayan ünlü sanatçi bir sarkisini da çifte armagan etti.

Muhtesem performans

Sarkilari, dansçilariyla birlikte yaptigi sahne performansiyla seyircileri hayran birakan ünlü sanatçi, söyledigi Alev Alev sarkisiyla mest etti.

Sarkilariyla kimi zaman efkarlandiran kimi zaman ise costuran Ebru Gündes, Açikhava’daki heyecani hiç düsürmedi. Orkestrasindaki Bursalilari da onurlandirarak seyircilerden alkis isteyen Gündes, konserin son bölümünde ardi ardina söyledigi hareketli sarkilariyla izleyenleri costurdu.

Aktas çiftine yildönümü sürprizi

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, ünlü sanatçiya tesekkür ederek, BKSTV logolu Hacivat - Karagöz plaketi sundu.

Konser sonrasi BKSTV çalisanlari Baskan Alinur Aktas’a evlilik yildönümü sürprizi yapti. BKSTV Baskani Özer Matli, BKSTV çalisanlari ve esi Sevinç Aktas ile birlikte 29. Evlilik yildönümü pastasini kesen Baskan Aktas, "Ebru Gündes, konserinin 29. evlilik yil dönümüze denk gelmesi çok güzel bir sürpriz oldu. Festivalde emegi geçen herkese tesekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA