Bahçelievler'de '30 Agustos Zafer' Konseri

30 Agustos Zafer Bayrami Bahçelievler’de Buray konseriyle coskuyla kutlandi.

Bahçelievler'de '30 Agustos Zafer' Konseri


Bahçelievler Belediyesi, 30 Agustos Zafer Bayrami etkinlikleri kapsaminda Hasan Dogan Spor Kompleksi Açik Otoparkinda sevilen sarkici Buray konser verdi. Binlerce Bahçelievlerlinin doldurdugu alanda Buray’in performansi izleyenlerden büyük begeni topladi. Bahçelievler halki, Buray’in sarkilarina hep bir agizdan eslik etti. Konsere Bahçelievler Belediye Baskani Dr. Hakan Bahadir da katildi.



“Bizim istiklalimizin baslangici olan bir gün”

Konserde konusma yapan Bahçelievler Belediye Baskani Dr. Hakan Bahadir, “ Ben tüm vatandaslarimizin özellikle Bahçelievlerli vatandaslarimizin, komsularimizin, hemserilerimizin 30 Agustos Zafer Bayramini kutluyorum. Basta gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaslarini rahmetle minnetle aniyorum. Ondan sonra sehit olan asker, polis, saglik sehidi tüm geçmislerimize de rahmet ve minnet sunuyorum” diye konustu.



“Büyük bir cosku olacak, en güzel konserlerimden biri olacak”

Konserde Zafer Bayramina binaen konusan Sarkici Buray, “Öncelikle Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e bize böyle bir bayram hediye ettigi için ve ayrica istiklal mücadelesindeki herkese çok tesekkür ediyoruz. Muhtesem bir kalabalik var. Büyük bir cosku olacak, en keyifli, en güzel konserlerimden biri olacagindan eminim” seklinde konustu.



Sarkici Buray’in gelecegini duyunca hemen konser alanina geldigini belirten 10 yasindaki Yusuf Emir Askiseven, “Bu konser bence çok güzel olmus, Atatürk’ü anmamiz için. Birlikte eglenmemiz için yapilan çok güzel bir gün Zafer Bayrami. Umarim çok güzel olur, Buray’i da çok seviyoruz. Onun için hemen gelelim dedik” diye ifade etti.

Hem Zafer Bayrami hem de sarkici Buray’in konser vermesinden dolayi heyecanli ve mutlu oldugunu ifade eden 10 yasindaki Ecem Naz Gündüz, “Atatürk’ü çok seviyoruz ve bu bayram bizim için çok serefli bir gün. Çok mutluyum, bugün çok heyecanliyiz, Buray da çikacak birazdan” dedi.

Türk bayraginin her daim dalgalanmasini isteyen Hikmet Demirci, “Atatürk’ün sayesinde bu bayraklarimiz havalarda. Canimiz ona feda olsun. Yeter ki bayraklarimiz inmesin. Sehitlerimize Allah rahmet eylesin. Tek vücut, tek bayrak olsun” diye belirtti.

Kaynak: İHA