Bafra'da Ugur Isilak Rüzgari Esti

Samsun Bafra Belediyesi Kültür Müdürlügü tarafindan 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 99. yildönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen konserde Ugur Isilak müzik ziyafet verdi.

Bafra'da Ugur Isilak Rüzgari Esti
Konser, 15 Temmuz Demokrasi ve Sehitler Meydani’nda düzenlendi.

Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri konsere gelen vatandaslari HES kodu kontrolü ile meydana aldi.

Konser öncesi Belediye Baskani Hamit Kiliç yaptigi konusmada, “26 Agustos 1071’de Malazgirt Savasi’yla bizlerin Anadolu’ya girisinin kapilarinin açildigi büyük bir meydan muharebesi büyük bir zafer. Ayni zamanda 30 Agustos Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün komutanliginda büyük bir meydan muharebesi. 30 Agustos bizim ülkemizden düsmanlarimizin atilisi aslinda. Çesitli zamanlarda çesitli tarihlerde her zaman topraklarimizda gözü olanlar olmustur. Ama çok sükür bu aziz milletimiz içerisinden çikarttigi büyük kahramanlar vasitasiyla her zaman basarili olmustur. Yakin tarihte de bu sekilde olmustur. Buna sükrediyoruz" dedi.

Belediye Baskani Hamit Kiliç’in konusmasinin ardindan sahneye çikan sanatçi Ugur Isilak,

"Çanakkale Içinde", "Dombira" ve diger sevilen sarkilarini seslendirdi. Konser sonunda Isilak’in, okudugu “Susarsam, hakkini helâl etmesin” siiri ayakta alkislandi. Konser sonunda Baskan Kiliç, Ugur Isilak’a Türk bayragi motifli plaket verdi.
Kaynak: İHA