Asi Olan Gençlere Baskan'dan Hediye

Düzce Belediyesi ve Düzce Saglik Il Müdürlügü, son günlerde Covid-19 vaka sayilarinin tirmanisa geçmesinin ardindan harekete geçerek, özellikle gençlerin asilanmasi için tesvik kampanyasi baslatti. Ilk defa asi olan gençlere arasinda yapilacak çekilisle çesitli hediyeler verilecek.

Asi Olan Gençlere Baskan'dan Hediye
Yeni tip korona virüsün vatandaslar arasinda hizla yayilmasi asilama çalismalarina tesvik için kurumlari yeni kampanyalara yöneltti. Düzce’nin güvenli sehirlerarasina girmesi, vaka sayisinin azalmasi ve ölüm oranlarinin azalmasi amaciyla Düzce Belediyesi ile Il Saglik Müdürlügü el ele verdi. ‘Saglikli Ve Mutlu Yarinlar Için Düzce Gençligi Asilaniyor’ sloganiyla yola çikan iki kurum, gençleri asi olmaya davet etti.

Gençleri asi olmaya davet etti

Gençlerin geleceklerini teminat altina almak ve saglikli bir yasam yasamalari için asinin önemli olduguna dikkat çeken Baskan Özlü, “Atalarimizdan aldigimiz bu vatanin gelecegi gençlerimizin elindedir. Onlarin saglikli yarinlara ulasmasi için bu illetten hep birlikte asi olarak kurtulabiliriz. Gelecegimizin teminati gençlerimizi asi olarak halk sagliginin eski normallere dönmesine katki olmasini istiyoruz. Bilimin ve teknolojinin içinde dogan Z kusagi gençlerimizin bilime verdigi önemi biliyorum ve onlarin sehir efsaneleri yerine bilime güvenmelerini rica ediyorum. Haydi, gençler, asimizi olalim hem normale dönelim hem de Düzce’mizi maviye çevirelim” ifadelerinde bulundu.

Çekilisle hediyeler verilecek

1-10 Eylül 2021 tarihleri arasinda 17-30 yas araligindaki gençlerin Düzce Atatürk Devlet Hastanesi, Akçakoca Devlet Hastanesi ve Düzce Il Saglik Müdürlügü Saglikli Hayat Merkezinde yaptiracaklari birinci doz Sinovac veya Biontech asisi olmalari halinde verilecek hediyeler noter gözetiminde kura çekimiyle belirlenecek.

Ilk Defa Covid-19 asisi olanlar arasinda yapilacak çekiliste 10 adet bisiklet, 10 adet tablet ve 100 adet tasinabilir sarj aleti hediye edilecek.

Sonuçlar Düzce Belediyesi ve Il Saglik Müdürlügü web sayfasinda 17 Eylül 2021 Cuma günü saat 10.00’da açiklanacak.
Kaynak: İHA