AK Parti'den Incetoprak'a Ziyaret

AK Parti Il Baskani Saban Çopuroglu, beraberindekilerle birlikte MHP Il Baskanligi görevine getirilen Adnan Incetoprak’a hayirli olsun ziyareti gerçeklestirdi.

AK Parti'den Incetoprak'a Ziyaret
MHP Il Baskanligi’nda düzenlenen ziyarette konusan MHP Il Baskani Adnan Incetoprak; her zaminde Cumhur Ittifaki ile birlikte hareket edeceklerini kaydederek; "Geçtigimiz hafta, Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskani olarak Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli tarafindan görev bizlere tevdi edildi. Genel merkezimize sundugumuz görev listesi de onaylandi. Görev dagilimi yaparak çalismalarimiza çok hizli bir sekilde basladik. Bu bir bayrak yarisidir. Bundan önceki il baskanlarimizin çalistigi gibi Milliyetçi Hareket Partisi Il Teskilati ve Cumhur Ittifaki olarak ülkemizin bekasi, birligi ve beraberligi için hareket edecegiz insallah. Bilge Lider Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli’nin dedigi gibi ’Cumhur Ittifaki aziz milletimizin ve henüz dogmamis Türk çocuklarinin huzur mesalesi, umut mesalesi, birlik ve kardeslik kaynagidir’. Cumhurbaskanimizla yapilan ittifak, çikara degil tertemiz milli hedeflere bagli ve millete hizmet etme askina dayalidir. Bu düsünce ile her zeminde Cumhur Ittifaki olarak birlikte hareket edecegiz" ifadelerini kullandi.

AK Parti Kayseri Il Baskani Saban Çopuroglu ise, Incetoprak’a yeni görevinde basarilar diledi. Çopuroglu; "Yeni görevinizde basarilar diliyorum. Kayseri Cumhur Ittifaki’nin kalesidir. Bu çerçevede sizden önceki il baskanimiz Serkan Baskanla da güzel bir çalisma ortaminda bulunduk. Emegi geçen tüm baskanlarimiza tesekkür ediyoruz. Biz bugün hayirli olsun ziyaretine gidecegimizi arkadaslarimiza söyleyince her bir arkadasimiz ‘bizlerinde olmasi lazim’ dediler. Sizlerin gönül cografyanizdaki gülen yüzünüze karsilik biz bu emareyi gördügümüz için bir arada olalim, ziyaret edelim istedik. Önümüzde insallah güzel çalismalarin yapilacagi atmosfer var. Sizler de hizli bir sekilde basladiniz. Hemen yönetim kurulunuzun onaylanmis olmasi da güçlü bir kadroya sahip oldugunuzu gösteriyor. Allah bundan sonraki islerimizi kolaylastirsin. Insallah 2023 seçimlerinde beraber Cumhurbaskanimiz ve liderimiz Devlet Bahçeli’nin el ele verip ellerini havaya kaldirdiklari gibi insallah o seçim basarisini yasamayi nasip etsin. Bizler teskilatlarda görev yaparken hep su kisas üzerine yapmaya çalisiyoruz. Bizim mahalle baskanlarimizla, ilçe yönetimlerimizle, il teskilatimizla, Cumhur Ittifakimiz ile ne zaman kol kola girdiysek Allah bereketlendiriyor. Allah, bu memlekete sizlerin de sayesinde 17-0’i nasip etmis. Büyük bir imkanin üzerinde duruyoruz. Bunun da farkinda olmamiz gerekiyor. Çünkü tamamini aliyoruz demek söylemeyle çok kolay. Sirf çalismayla olmuyor, Allah’in nasip etmesi lazim" diye konustu.

Ziyarette Baskan Çopuroglu, Incetoprak’a çesitli hediyeler takdim etti.
Kaynak: İHA