Adliye Koridorlarindan Sahnelere

Antalya’da hukuk bürosu bulunan Sali Arslan, avukatlik mesleginin yaninda sarkicilik kariyerine de basladi. Sali Arslan ikinci sarkisi “Keyfe Keder” için Nilay ile düet yapti.

Adliye Koridorlarindan Sahnelere
Avukatlik mesleginin yaninda sarkicilik kariyerine de baslayan Sali ikinci teklisini çikardi. Sali, “Keyfe Keder” isimli çalismasinda Nilay ile düet yapti. Söz ve müzigi Selman Yilmaz’a ait olan sarkinin düzenlemesini Hüseyin Çeliker yapti. Sarkiya çekilen klibin yönetmenligini ise Yasin Yurtmen üstlendi. Sali, avukatlik meslegini birakmadan müzik kariyerine devam etmek istedigini ve üçüncü teklisinin de son bahar da dinleyici ile bulusacagini söyledi.



“Müzik bizim için bir tutku bir yasam tarzi”

9 yildir avukatlik meslegini yapan ve Antalya’da hukuk bürosu sahibi olan Sali, müzisyen bir aileden geldigini ifade ederek ”Benim ailemde herkes müzisyen babam emekli müzik ögretmeni, annem de radyo sanatçiligi yapmis biri. Dayilarim da müzisyen yani müzisyenlik bizim için bir aile meslegi. Biz de bu sekilde basladik çocukken daha küçücükken hem egitimimiz devam ediyordu hem de müzikle ilgileniyorduk. Meslegimizi icra ederken de müzigimizi hiç birakamadik. Sonuç olarak bunu bünyemiz bir asi gibi aldi. Ikinci sarkimi da çikardim. Müzik bizim için bir tutku bir yasam tarzi" dedi.



“Pandemi döneminde birçok müzisyen arkadasim gerçekten çok zor günler geçirdi”

Avukatligi da birakmayacagini söyleyen Sali “Tabii ki de avukatlik devam edecek. Özü itibariyle benim biraz da müzige girme amacim biraz da müzisyen arkadaslarimin sesi olabilmek. Pandemi döneminde birçok müzisyen arkadasim gerçekten çok zor günler geçirdi. Ben buna ses olmak adina kendi YouTube kanalimda her pazarlari canli yayinlar yaptim. Bu canli yayinlarda bir çok ise gitmeyen müzisyen arkadasimi ve kardesimi canli yayinda sahnede enstrüman çalan kisiler olarak konuk ettim. Onlarla beraber 6-7 hafta canli yayin programlari gerçeklestirdik. Bu asamada müzige profesyonel anlamda girelim dedik ve girdik. Ama tabi ki de bu benim için avukatligi birakacagim kadar önem arz eden bir durum degil. Avukatlik meslegi çok severek yaptigim bir meslek” seklinde konustu.



“ Elbette ailenin destegi burada çok önemli”

Sali ayrica ailesinin de kendisini destekledigini söyleyerek “Ailem oldukça destekliyor. Beni hiç yalniz birakmadilar bu kararlarimda sonuç itibariyle 9 yili askin süredir avukatlik meslegini icra ederken bir anda solist oldum diye sahnelere çikmak da agir bir yüktür yani. Bunu yapmak tek basina bir kisin üstesinden gelebilecegi bir durum da degildir. Elbette ailenin destegi burada çok önemli” seklinde konustu.

“Suan için iyi gidiyoruz izlenmeler gayet iyi”

Son sarkisina gelen tepkilerden de hakkinda da konusan Sali “Dinleyenlerden olumlu tepkiler aldim. Ilk yaptigim sarki ’Yaza Yaza’ idi. Oldukça slow bir sarkiydi. Bu biraz daha hareketli bir sarki. Özü itibariyle biz yaz sarkisi olarak planlamistik Hüseyin Çeliker ile beraber fakat yasanan bazi sorunlar nedeniyle yazin sonuna dogru giris imkani bulabildik. Suan için iyi gidiyoruz izlenmeler gayet iyi. Bazi ünlü arkadaslarim var bir sarki yaptiklari zaman ciddi PR destegi saglamaya çalisiyorlar. Biz söyle düsündük organik bir büyüme yakalayalim PR, reklam için harcayacagimiz tüm masraflari üretkenlik adina kullanalim istedik” seklinde konustu

“Üçüncü sarkini hazirliklarina da basladik”

Üçüncü sarkisinin da müjdesini veren Sali “Üçüncü sarkini hazirliklarina da basladik. Sarkimizi belirledik. Nasip kismet olursa onu da son bahara dogru üçüncü bir kliple sekillendirip dinleyicilere sunmayi planliyoruz. Bu biraz daha gündemi yakalayacak bir tarz. Günümüzde biraz daha trap sarkilar ön planda oldugu için biraz daha trap müziklere yönelik bir sarki planliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA