Van'da Rewsan Çeliker Konseri

Van’da düzenlenen Rewsan Çeliker konserine vatandaslar yogun ilgi gösterdi.

Van'da Rewsan Çeliker Konseri
Van’da bir kafede düzenlenen Rewsan Çeliker konserine hayranlari yogun ilgi gösterdi. Rönesans Life Hotel’in de sponsor oldugu konserde, seslendirdigi birbirinden güzel sarkilarla hayranlarina unutulmaz bir gece yasatan ünlü sanatçi Çeliker, kimi sarkiyla hüzünlendirip kimi sarkiyla hayranlarini eglendirdi.

Konser öncesi kaldigi Rönesans Life Hotel’de IHA muhabirine açiklamada bulunan sanatçi Rewsan Çeliker, Van’da olmaktan dolayi çok mutlu oldugunu ifade ederek, “Van, benim en sevdigim memleketlerden biri. Ben de Bitlis Tatvanliyim. Van’a hiç yabanci degilim. Daha önce Van’da bir belgesel çektim ama bir konser için gelmek apayri bir sey” dedi.

Pandemiden önce Van’da bir konser yapmayi düsündüklerini dile getiren Çeliker, “Albümüm pandemiden bir ay önce çikti. Burada bir konser organize etmis olmamiza ragmen maalesef pandemi nedeniyle ertelendi. Simdi artik pandemi etkileri azaldikça burada da bir konser yapma olanagi bulabildik. Albümümün dinlenmis olmasi, sevilmis olmasi, zaman içinde dinleyicilerin artmasi ve talebin olmasi bizi bugün buraya getirdi. Van, zaten inanilmaz bir sanat ve kültür potansiyelinin oldugu, gençlerin sanat ve sanatçiyla yakindan ilgilendigi bir sehir. Dilerim herkes keyif alir. Ben bu çerçevede sponsor olan ve sanata destek saglayan herkese tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Konser sponsorlarindan Rönesans Life Hotel Genel Müdür Yardimcisi Cevahir Yigit Böke ise otel olarak bu tarz organizasyonlarda her zaman yer aldiklarini vurgulayarak, “Isletmemiz zaten Van’da sanatsal anlamda birçok etkinlige ev sahipligi yapiyor. Konsept olarak da sanat bizim için çok önemli bir noktada. Bu yüzden bu tarz organizasyonlara ev sahipligi yapmak bizler için çok kiymetlidir” diye konustu.

Kaynak: İHA