Usak'ta 30 Agustos Kutlamalari Basladi

Usak’ta Kültür Turizm Bakanligi Izmir Devlet Türk Dünyasi ve Müzik Toplulugu, 30 Agustos Zafer Bayrami’nin yil dönümünde Zafer Yolu Varolus Destani konseri düzenledi.

Usak'ta 30 Agustos Kutlamalari Basladi
15 Temmuz Sehitler Meydani’nda düzenlenen etkinlige, Usak Valisi Funda Kocabiyik, AK Parti Usak Milletvekili Ismail Günes, CHP Usak Milletvekili Özkan Yalim, Usak Belediye Baskani Mehmet Çakin, Il Emniyet Müdürü Mesut Gezer ile Kültür ve Turizm Bakanligi Güzel Sanatlar Genel Müdür Yardimcisi Erkan Tarhan katildi.

Verilen konserde sevilen türküler ve marslar seslendirildi. Ayrica programda çesitli yörelere ait dans ve halk oyunlari da sergilendi. Etkinlige Türk bayraklariyla eslik eden vatandaslar ise yeri geldi duygu dolu anlar yasarken yeri geldiginde de coskulu anlar yasadi. Program sonunda protokol üyeleri, sanatçilara çesitli hediyeler verirken toplu hatira fotografi da çektirildi.
Kaynak: İHA