MTSO'dan 30 Agustos'a Özel Sergi

Manisa Ticaret ve Sanayi Odasi (Manisa TSO) 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 99. yilini anlamli bir etkinlikle kutladi. Manisa TSO tarafindan 15 Temmuz Demokrasi Meydani’nda Atatürk konulu 30 Agustos Zafer Bayrami fotograf sergisi açildi.

MTSO'dan 30 Agustos'a Özel Sergi
Manisa Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Mehmet Yilmaz’in ev sahipliginde gerçeklesen programa Manisa Valisi Yasar Karadeniz, MHP Grup Baskanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Selçuk Yildirim, 1. Komando Egitim Tugay Komutani Tuggeneral Sebahattin Kalkan, Sehzadeler Kaymakami Cemal Hüsnü Çaykara, Sehzadeler Belediye Baskan Yardimcisi Bilal Demir, IYI Parti Yunusemre Ilçe Baskani Tufan Akan katildi.

Vali Karadeniz ve protokol üyeleri sergiyi gezerek eserleri inceledi. Davetlilere MTSO tarafindan Atatürk fotografi baskili sapka ve asure ikram edildi.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odasi adina sergiye katilan herkese tesekkür eden Manisa Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Mehmet Yilmaz, “30 Agustos Bayramimiz milletimize hayirli olsun. 30 Agustos sadece bir tarih degil, 30 Agustos Anadolu’da ve tüm dünyada yasayan Türklerin ebedi yurt olma noktasinda Anadolu’nun mühürlendigi ve tescillendigi gündür. Devletimizin kurucusu ve ebedi komutanimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderligindeki bugünün anlam ve önemini bize düsen bu sekilde etkinliklerle her zaman gençlerimize ve bizden sonra gelecek olan nesillere aktarmaktir. Su bir gerçek pandemi var. Pandemide insanlar bazi aliskanliklardan feragat edebilir ama milli bayramlari ve bugünkü var olusumuzun yegane temeli olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaslari ve vatanimiz için kanlarini seve seve döken sehit olan sehitlerimize ve gazilerimize minnet borcunu ödeme noktasinda bizlerin elinden genle her türlü imkani kullanarak bunu gençlerde ögretme gerekliligi kanaatindeyim. 30 Agustos ayrica Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurulusuyla beraber bu ülkedeki milli egemenlige dayali, millet egemenligine dayali bir sistemin Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafindan da millet zihniyeti dökülmesi ve yasatilmasi noktasinda da önemli bir gündür. 30 Agustos’u, 29 Ekim’i, 23 Nisan’i, 19 Mayis’i gençlerimize anlatmak durumundayiz” dedi.

Kaynak: İHA