Kuzeyde MHP Rüzgari Esti

MHP Genel Baskan Yardimci Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydin ve MHP Erzurum Il Baskani Naim Karatas, Narman, Oltu ve Askale ilçelerine çikarma yapti. Bir dizi gezi ve ziyaretler gerçeklestiren Kamil Adyin ve Naim Karatas vatandaslarla bir araya geldiler.

Kuzeyde MHP Rüzgari Esti
Her firsatta vatandaslarla ve esnaflarla bir araya gelmeye devam eden MHP Erzurum yönetimi iki günde üç ilçeyi ziyaret ederek sorunlari yerinde dinledi. Ziyarete katilan ve gündeme dair konulari da esnafla masaya yatiran MHP Genel Baskan Yardimci Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydin, birlik-beraberlik ruhuna ve güçlenerek ileri siçrayan Türkiye modelinin güvenirliligine isaret etti. Salgin sürecinin devlet ciddiyetiyle yürütüldügüne ve ekonomik kalkinmanin net sekilde hissedilmeye baslandigina deginen Aydin, “ülkemize nifak tohumlari atmaya çalisanlarin çamura battigini herkes görebiliyor. Bizler büyüyen Türkiye’nin destekçileri olmaya, bagimsizligimizin sembolü olan bayragimizi korumaya devam edecegiz. Bu hususta zerre geri adim atmayacagimizi bütün dünya görüyor artik. Bizlere düsen, vatanimizi muhafaza etmek ve daha iyi gelecek için var gücümüzle çalismaktir” ifadelerine yer verdi.

“Cumhur Ittifaki oyunlari alt-üst etmeye devam edecek”

Yersiz tartismalarin gündemde yer edinemeyecegine ve Cumhur Ittifakinin ülke menfaatleri geregi emin adimlarla çalismalarini sürdürecegine isaret eden MHP Genel Baskan Yardimci Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydin, “cumhur ittifaki olarak ülkemizin menfaatlerini her seyin üstünde görüyoruz. Genel Baskanimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey’in “Cumhur Ittifaki, milletimizin ruh kökünden dogmus, kutlu iradesiyle dogrulmus, istikbal ve istiklal hedefleriyle devlesmis Türkiye’nin güvencesi, milli bekamizin yilmaz bekçisi olmustur” sözleri aslinda her seyin özeti niteligindedir. Birilerinin kirli oyunlar içinde olmasi bizleri yolumuzdan alikoyamaz; çünkü bizler Türkiye sevdalilari, vatan bekçileriyiz. Hizmet etmekten seref duydugumuz ülkemiz için bin yillardir nasil mücadele ettiysek, üstüne koyarak bunu sürdürecegiz.

“Türkiye artik daha güçlü”

Gittigi her noktada yogun ilgiyle karsilanan ve ilçelerde vatandaslarla bir bir görüsen MHP Genel Baskan Yardimci Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydin “karsisinda dünün Türkiye’sini görmek isteyenler artik avuçlarini yalasinlar. O günler bitti. Türkiye masa basi oyunlarla dizayn edilecek bir ülke olmadigini dik durusuyla daha net olarak gösteriyor. Ekonomik ve sosyo/kültürel gelismislik düzeyiyle batiya örnek olmaya baslayan ülkemizin hizmetçileri olmaktan gurur duyuyoruz. Bu gururu ülke olarak yasiyoruz. Hiç dinlenmeden sürdürdügümüz bu yürüyüsün gelecegimiz için önemli oldugunun da altini çizmemiz gerekiyor” sözlerine yer verdi.

“Bizler hizmet etmeye devam edecegiz”

Ziyaretler kapsaminda il ve ilçe yöneticileriyle birlikte vatandaslarla bir araya gelen MHP Erzurum Il Baskani Naim Karatas Erzurum’un tarihi misyonunu sürdürdügünü ve girisimlerle birlikte büyümeye devam ettigini dile getirerek “ülkemizin gelismisligini kabullenemeyen art niyetlileri umursamadan hizmet etmeye ve eksiklikleri yerinde görüp çare üretmeye devam edecegiz. Yalan üreterek kafa karistirmaya çalisanlarin milletimiz nezdinde hiçbir kiymet-i harbiyesi bulunmamaktadir. Çünkü siyasette hizmette ortadadir. Milletimiz kimin ne düsündügünü ve kimin ne yaptigini çok iyi biliyor. Bu nedenle bizler ülkemizin ve sehrimizin gelisimi için ne yapabiliriz buna yogunlasmis durumdayiz.

Yorulmadan ve yilmadan gerçeklestirdigimiz ziyaretlerimiz daha iyi Erzurum için, daha iyi Türkiye için sürecektir. Bizler sehrimize deger kattikça ülkemize deger katmis olacagiz. Bu düsüncelerle mahalle mahalle, köy köy, ev ev ziyaretlerde bulunmaya; milletimizin sikintilarini gidermeye devam edecegiz” diye konustu.

Iki günde üç ilçeye ziyaret

Sorunlari yerinde gözlemlemek ve çözüm yollari olusturmak için Oltu, Narman ve Askale ilçelerinde ziyaretler gerçeklestiren Milliyetçi Hareket Partisi yöneticileri, MHP Oltu, Narman ve Askale ilçe baskanliklarinda vatandaslarla bir araya geldiler. Ilçe Ülkü Ocaklarini, Narman Belediyesini, Oltu Kaymakamligi ve Askale Belediyesini de ziyaret ettiler.
Kaynak: İHA