Kavgada Iki Çocugu Agir Yaraladi

Adana’da iki grup arasinda çikan kavgada rastgele ates ettigi öne sürülen zanli, iki çocugun agir yaralanmasina neden oldu.

Kavgada Iki Çocugu Agir Yaraladi
Edinilen bilgiye göre olay, 22 Agustos günü aksam saatlerinde merkez Yüregir ilçesine bagli Koza Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, Yunus Emre P. (19) ve mahalledeki grup arasinda tartisma yasandi. Tartismanin büyümesi üzerine Yunus Emre P., pompali tüfegiyle karsi gruba rastgele ates açarak olay yerinden kaçti.

Yunus Emre P.’nin ates açmasi sonucu olay yerinde bulunan Suriye uyruklu Ahmet A. (7) ve kardesi Azize A. (3) agir yaralandi. Çevredekilerin ihbariyla olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Yarali kardesler, olay yerindeki ilk müdahalenin ardindan Adana Sehir ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Yarali kardeslerin durumu ciddiyetini korurken, polis ekipleri ise süpheliyi yakalamak için çalisma baslatti.

Ekiplerin yapmis oldugu çalismada Yunus Emre P.’nin bir arkadasinin evinde saklandigi bilgisine ulasildi. 25 Agustos günü saklandigi eve operasyon yapan ekipler, P.’yi gözaltina alarak emniyete götürdü. Emniyette ifadesi alinan zanli, olay günü mahalle sakinleriyle laf atma meselesi yüzünden kavga ettigini ve pompali tüfekle ates ettigini söyledi.

Ifadesinin ardindan Yunus Emre P. adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA