Dag Yöresine Hizmet Yagmuru

Bursa-Keles yolu üzerinde bulunan Doganci ve Çaybasi mahalleleri arasindaki bölgede yollarin bozuk olan kisimlari yenilenerek sicak asfaltla kaplaniyor.

Dag Yöresine Hizmet Yagmuru
Sicak asfalt çalismalarinin devam ettigi bölgede, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kiliç, Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar ile birlikte incelemelerde bulundu. Keles yolunun bozulan zemininin yenilenerek sicak asfaltla kaplandigini söyledi.

Bursa-Keles yolunda arazi yapisi ve agir kis sartlari sebebiyle yer yer bozulmalar meydana geldigini ifade eden Kiliç, “Bursa’mizin dag ilçelerinden biri olan Keles yolunun bozulan kisimlari yenilenerek sicak asfalt ile kaplaniyor. Ayni zamanda Osmangazi ilçemizin bir mahallesi olan Doganci ve Çaybasi mahallelerimiz arasinda kalan bölgede yürütülen çalismalari inceledik” dedi.

AK Parti iktidari döneminde Dag bölgesine çok önemli hizmetler yapildigini belirten Ahmet Kiliç, “Bursa-Keles yolunun açildigi günden bugüne en kapsamli yenileme çalismasi iktidarimiz döneminde gerçeklestiriliyor. Kayma ve çökmelerin yasandigi bölgelerde zemin güçlendirilip yenilendikten sonra sicak asfaltla kaplaniyor. Sehir merkezlerimizde, ilçe merkezlerimizde oldugu gibi kirsal kesimlerimizde de alt yapi ve diger yatirimlarimiz devam ediyor. Milletimize hizmet noktasina durmadan çalisiyoruz. Devletimizin kurumlari, belediyelerimiz bu konuda büyük bir gayret gösteriyor. Her alanda oldugu gibi ulasimda da cumhuriyet tarihimizin en büyük hizmetlerini hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda Bursa’mizin dag ilçelerine ulasimi saglayan yollarimiz da tamamen yenileniyor” diye konustu.

Belediye Baskani Mustafa Dündar da Osmangazi’de hizmetlerin kurum farki gözetmeksizin vatandasin ihtiyaci dogrultusunda yürütüldügünü belirtti.

Baskan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak merkezden en uç noktaya kadar sorumluluk alanimiz olan bölgelerde ulasim, alt yapi ve üst yapi çalismalariyla Osmangazi’nin daha yasanabilir olmasi için çalisiyoruz. Devletimizin diger kurumlari da, milletvekillerimizin girisim ve destekleriyle sehrimizin dört bir yanini hizmetlerle donatiyor. Bu güç birliginden basta vatandaslarimiz olmak üzere ilçemiz, sehrimiz ve ülkemiz kazançli çikiyor” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA