Vatan Caddesi 30 Agustos Provalari Nedeniyle Trafige Kapatildi

Istanbul’da 30 Agustos Zafer Bayrami provalari nedeniyle Vatan Caddesi, Oguzhan Caddesi, Topkapi, Edirnekapi Kavsagi ve Vatan Caddesi’ne çikan bazi kesisim noktalari trafige kapatildi.

Vatan Caddesi 30 Agustos Provalari Nedeniyle Trafige Kapatildi
30 Agustos Zafer Bayrami ve Türk Silahli Kuvvetleri Günü dolayisiyla Vatan Caddesi’nde tören provasi gerçeklestirildi.

Tören provasi, Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Prova nedeniyle Vatan Caddesi ve çevresinde genis güvenlik önlemi alindi. Vatan Caddesi’ne çikan bazi yollar da trafige kapatildi.

Istanbul Valiligi’nden yapilan açiklamada, 30 Agustos Zafer Bayrami kutlamalari nedeniyle bugün yapilan prova ve 30 Agustos günü yapilacak tören kutlamalari sirasinda 06.00-14.00 saatleri arasinda bazi yollarin trafige kapali olacagi belirtildi. Trafige kapatilan cadde ve sokaklar söyle:

"Adnan Menderes Bulvari (Vatan Caddesi) gidis ve gelisler, D100 kuzey ve güney istikametinden Adnan Menderes Bulvari girisleri, 10. Yil Caddesi’nden Adnan Menderes Bulvari girisleri, Edirnekapi’dan Adnan Menderes Bulvari girisleri, Oguzhan Caddesi’nden Adnan Menderes Bulvari girisleri, Sofular Caddesi’nden Adnan Menderes Bulvari girisleri, Halicilar Caddesi’nden Adnan Menderes Bulvari girisleri, Akdeniz Caddesi’nden Adnan Menderes Bulvari girisleri, Aksemsettin Caddesi’nden Adnan Menderes Bulvari girisleri, Ordu Caddesi’nden ve Atatürk Bulvari’ndan, Aksaray’dan Adnan Menderes Bulvari girisleri, Keçeci Meydan Sokak’tan Adnan Menderes Bulvari girisleri, Hal Yolu güneyden gelip Adnan Menderes Bulvari girisleri, Adnan Menderes Bulvari’na çikan tüm cadde ve sokaklar trafige kapali olacak."

Turgut Özal Millet Caddesi, Fevzipasa Caddesi, Atatürk Bulvari ve Sahil Kennedy Caddesi alternatif güzergah olarak kullanilabilecek.
Kaynak: İHA