Koreli Fenomenler Bursa'yi Tanitiyor

Türk Hava Yollari, Bursa Kültür Turizm ve Tanitma Birligi ve Bursa Büyüksehir Belediyesi’nin girisimleriyle Bursa’ya gelen Güney Koreli sosyal medya fenomenleri Sinae Chun ve Seungho Yoon (Couple_Travel_World) takipçilerine Bursa’yi tanitti.

Koreli Fenomenler Bursa'yi Tanitiyor
Bursa’nin turizmden daha fazla pay alabilmesi için Bursa Büyüksehir Belediyesi tarafindan özellikle Güney Kore’ye yönelik baslatilan ve pandemi nedeniyle duragan bir hal alan turizm açilimi yeniden hiz kazandi. Daha önce Güney Koreli sosyal medya fenomenleri ve önemli seyahat acentelerinin yetkililerini Bursa’da agirlayan ve Bursa’nin tanitimina yönelik çalismalara agirlik veren Büyüksehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Seul Büyükelçiligi ile Hankuk Üniversitesi arasinda imzalanan isbirligi protokolü kapsaminda Seul Büyükelçiligi, Yunus Emre Enstitüsü Seul Ofisi ve Türk Hava Yollari Seul Ofisi’nin girisimleri ile Güney Koreli ögrencilere Bursa’da staj imkani saglamisti.

Güney Kore’de Bursa’nin tanitimi amaciyla çalismalar kapsaminda bu kez Türk Hava Yollari, Bursa Kültür Turizm ve Tanitma Birligi ve Bursa Büyüksehir Belediyesi’nin girisimleriyle Güney Koreli sosyal medya fenomenleri Sinae Chun ve Seungho Yoon (Couple_Travel_World) Bursa’ya geldi. Bursa Kültür Turizm ve Tanitma Birligi ve Bursa Büyüksehir Belediyesi tarafindan hazirlanan program çerçevesinde Naver Blog basta olmak üzere YouTube ve benzeri platformlarda yapilacak olan tanitim çalismasi sayesinde Bursa’nin Güney Kore’de tanitiminin yapilmasi saglanacak. Güney Koreli fenomenler, Bursa’nin tarihi ve turist mekanlarindan paylasimlar yapip, takipçilerine Bursa’nin güzelliklerini anlatti. Naver Blog sisteminde 23 bin takipçisi olan sosyal medya fenomenlerinin yazdigi tanitim yazilarinin toplam erisim sayisinin 16 milyonun üzerinde olmasi nedeniyle Bursa’nin Koreli turistler için etkili bir destinasyon oldugu belirtilmis olacak.
Kaynak: İHA