Dag Yöresinde Yatirim Bulusmasi

Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, ilçe merkezinden en uç noktaya kadar hizmet götürürken, yerinden yönetim ve gönül belediyeciligi ile vatandaslarin yüregine dokunma gayreti içinde olduklarini söyledi.

Dag Yöresinde Yatirim Bulusmasi
AK Parti Osmangazi Ilçe Yönetiminin baslattigi, ilçedeki 136 mahallenin tümünü kapsayacak ve bölgeler halinde gerçeklestirilecek olan mahalle danisma meclisi toplantilarindan ilki, Çaybasi Mahallesi’nde gerçeklestirildi.

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kiliç, Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi Ilçe Baskani Ufuk Cömez, Büyüksehir Belediye Baskanvekili Fethi Yildiz, ilçe yöneticileri, mahalle muhtarlari ve mahalle temsilcilerinin katilimiyla birincisi gerçeklestirilen ‘Bölge Mahalle Danisma Meclisi Toplantisi’na, dag yöresindeki 20 mahalle muhtari ile mahalle temsilcileri katildi.

Çaybasi, Büyükdeliler, Küçükdeliler, Güneybudaklar, Karaislah, Seferisiklar; Sogukpinar, Bagli, Kirazli, Süleymaniye, Güneybayir, Uluçam, Dagakça, Mürseller, Tuzakli, Doganci, Gökçeören, Yigitali, Hüseyinalan ve Inkaya mahallelerini ilgilendiren konularin görüsüldügü toplantida, Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar da muhtarlarin mahalleleri ile ilgili talep ve ihtiyaçlarini dinledi.

Belediye olarak ilçeye vizyon kazandiran yatirimlara 2021 yilinda da devam ettiklerini belirten Baskan Dündar, yürütülen projeler hakkinda katilimcilara bilgi verdi. AK Parti ile birlikte Türkiye’nin yerinden yönetim ile hizli bir degisim ve dönüsüm yasadiginin altini çizen Baskan Dündar, “Ülke genelinde oldugu gibi yerelde de hizmetlerimiz durmaksizin devam ediyor. Osmangazi’ye kazandirdigimiz projeleri saymakla bitiremeyiz. Ilçemizin 136 mahallesinde birçok yatirimi hemsehrilerimizle bulusturduk, bulusturmaya da devam ediyoruz. Her hafta farkli bir mahallemizde açilis veya temel atma töreni gerçeklestiriyoruz. Meydanlar, hizmet binalari, kapali pazar yerleri, parklar, cami çevre düzenleme çalismalari, spor tesisleri, sosyal destek çalismalarinin yaninda alt yapi, üst yapi ve ulasim yatirimlariyla Osmangazi’yi tamamen yeniliyoruz. Ilçemizi daha yasanabilir bir kent haline getiriyoruz. Baskalari sadece konusur, biz ise yapariz” dedi.

Osmangazi Belediyesi olarak rutin belediyecilik hizmetlerinin disinda Türkiye’ye örnek vizyon projelere de imza attiklarini anlatan Baskan Mustafa Dündar, Soganli Kentsel Dönüsüm, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi, Osmangazi Meydani, BAREM, Osmangazi Atletizm Salonu ve tarihi mirasi ayaga kaldirma çalismalarinin bunlarin basinda geldigini kaydetti.

“Bizler Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in gösterdigi yol haritasinda, hemserilerimize en iyi hizmeti verme gayreti içerisindeyiz” diyen Baskan Dündar, sözlerini söyle sürdürdü:

“AK davanin kiymetli teskilat mensuplari ile her zaman birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Kiymetli hemserilerimize hizmet noktasinda bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da çalismalarimiza tüm hiziyla devam edecegiz. Bütün dünya krizler yasarken, Türkiye bu krizlerden en az zararla çikmistir. Bu tek basina iktidar olmanin, güçlü ve yerinden yönetimin bir sonucudur. Balkanlar’dan Kafkaslar’a, Orta Asya’dan Afrika’ya bütün gönül cografyasinin umudunun Türkiye oldugunu her firsatta görüyoruz. Parti teskilatlarimizdaki en alttan en üst kademeye kadar bütün mensuplarimizin heyecani, vatandaslarimizin destegi ve inanci ile bu dava için, bu devlet bu millet için çalismaya devam edecegiz.”

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kiliç ise yaptigi konusmada kadim sehir Bursa’yi her anlamda gelistirmek ve hak ettigi noktaya tasimak için çalistiklarini belirterek, “Osmangazi demek, Bursa demek. Osmangazi’ye yapilan hizmetler tüm Bursa’ya yansiyor. Osmangazi Belediyemiz, ilçemize, sehrimize çok güzel hizmetler kazandiriyor. Her gün farkli bir hizmetin vatandaslarimizla bulustuguna sahit oluyoruz. Bu hizmetlerden dolayi Baskanimiz Mustafa Dündar ve ekibine çok tesekkür ediyorum. Hemsehrilerimize hak ettikleri hizmetleri verebilmek için her kademeden teskilat mensuplarimiz ve belediye baskanimiz ile birlikte mahalle mahalle, sokak sokak geziyoruz. Halkimizla sürekli iç içeyiz” ifadelerini kullandi.

AK Parti Osmangazi Ilçe Baskani Ufuk Cömez de, Osmangazi’ye hizmet yolunda, gece gündüz demeden çalisan büyük bir aile olduklarini ifade etti.

Baslattiklari Bölgesel Mahalle Danisma Meclisi toplantilari ile yeni bir sayfa açtiklarini belirten Cömez, “Nasil ki birbirine kenetlenmis fertlerden olusan bir aile, gelecege emin adimlarla yürüyorsa, omuz omuza çalisan belediye baskaniyla, muhtarlariyla ve AK Parti Teskilatiyla da ilçemizin basari çitasi her geçen gün yükseliyor. Elhamdülillah Türkiye’nin parmakla gösterilen bir ilçesinde yasiyoruz. Osmangazi emin eller tarafindan yönetiliyor bugün. Osmangazi’de yaptigi çalismalar ve hayata geçirdigi projelerle, Bursa’da AK belediyeciligin medar-i iftihari olan bir belediye baskanimiz var. Görevini layikiyla yerine getiren, çaliskan muhtarlarimiz var. AK Parti’ye yakisan tempoda çalisan güçlü bir teskilatimiz var” diye konustu.

Önceki dönemlerde danisma meclisi toplantilarini daha genis katilimla yaptiklarini hatirlatan Ufuk Cömez, talep ve ihtiyaçlarin daha hizli çözüme kavusturulmasi için bundan sonra birbirine yakin mahalleleri kapsayan “Bölgesel Danisma Meclisleri” yapacaklarini söyledi.

Osmangazi’nin sehir merkezi, ova ve dag yöresiyle çok büyük bir ilçe olduguna dikkat çeken Cömez, ilçedeki konulari görüsmek üzere, her hafta 20 mahalle baskaniyla, Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar’in da katilimiyla istisare toplantisi yaptiklarini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA