Aydinli Fenerbahçelilerden Birlik Mesaji

Aydin Fenerbahçeliler Dernegi, yeni sezon öncesinde birlik ve beraberlik mesaji vererek, tüm Fenerbahçelileri de düzenlenecek olan geceye davet etti.

Aydinli Fenerbahçelilerden Birlik Mesaji


Aydin’da kurulduklari günden bu yana çesitli organizasyonlar ile renktaslarinin sesi olmaya çalisan Aydin Fenerbahçeliler Dernegi, 2021-2022 sezonu öncesinde birlik ve beraberlik mesaji vermeye hazirlaniyor. Dernegin koordinesinde düzenlenecek yemekli organizasyon öncesinde açiklama yapan Aydin Fenerbahçeliler Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Hayrettin Dincil, yeni sezon öncesinde Aydinli Fenerbahçelilerin gücünü göstermek ve birliktelik mesaji vermek için, tüm renktaslarini geceye davet etti. Dincil, “2021-2022 sezonu öncesi birlik beraberligimiz için düzenleyecegimiz yemekli organizasyonumuzda, sizleri de aramizda görmekten mutluluk duyacagiz” dedi.

Düzenlenecek olan yemekli organizasyonda Efe Dumanci’nin sahne alacagi belirtildi. 6 Eylül Pazartesi günü saat 19.07’de gerçeklestirilecek organizasyonda bir araya gelecek olan Aydinli Fenerbahçeliler, Efe Dumanci’nin sarkilariyla hem doyasiya eglenecek hem de Aydin’dan birlik mesaji verecek.
Kaynak: İHA