Aydin, Pandemide En Güvenli Kent Oldu

Haftalik vaka sayilarinin açiklanmasinin ardindan açiklama yapan Aydin Il Saglik Müdürü Dr. Osman Açikgöz Aydinlilara tesekkür ederek, “Aydin, pandemide Türkiye’nin en güvenli kenti” dedi.

Aydin, Pandemide En Güvenli Kent Oldu


Ülke genelinde oldugu gibi Aydin’da da Korona virüs ile mücadele çalismalari araliksiz devam ederken, Aydin Il Saglik Müdürlügü’nden yapilan açiklama vatandaslari sevindirdi. Haftalik vaka sayilarinin açiklanmasinin ardindan bu hafta da en iyi il konumunu koruyan Aydin’in güvenli kentler arasinda oldugunu ifade eden Aydin Il Saglik Müdürü Dr. Osman Açikgöz, katkisi olan herkese tesekkür etti.

Il Saglik Müdürü Dr. Osman Açikgöz, sosyal medya hesabi üzerinde yaptigi açiklamada, “Aydin, pandemide Türkiye’nin en güvenli kenti. Bakanligimizca belirlenen tedbirlere uyarak sürece destek olan, Toplumsal bagisikligi artirmak için asi çagrimiza kulak veren degerli hemserilerimiz basta olmak üzere; süreçte destekleriyle liderlik eden Sayin Valimiz Hüseyin Aksoy’a, gecesini gündüzüne katarak çalisan fedakar tüm saglik çalisanlarimiza, katki sunan bütün kisi ve kurumlara tesekkürlerimizi iletiyoruz” ifadelerine yer verdi.

“Hep birlikte basaracagiz”

Salgini hep birlikte mücadele ile yenebilecegimizin altini çizen Aydin Valisi Hüseyin Aksoy ise “Saglik Bakanligimizca açiklanan 14-20 Agustos tarihlerini kapsayan 100 bin kiside pozitif vaka sayisinda Aydin, Türkiye’de 36,10 ile en iyi il olma konumunu korumustur. Bu sonucun saglanmasinda katkisi olan bütün kisi ve kurumlara çok tesekkür ederim. Hep birlikte basaracagiz” dedi.

Kaynak: İHA