Rektör Türkmen, Ankara'da Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen Ankara’da, Genç Dostu Sehirler Kongre ve Sergisi ile üniversite rektörleri istisare toplantisina katildi ve bir dizi ziyaret gerçeklestirdi.

Rektör Türkmen, Ankara'da Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu
Rektör Türkmen; Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in katilimiyla gerçeklestirilen Genç Dostu Sehirler Kongre ve Sergisi ile YÖK Baskani Prof. Dr. Erol Özvar’in baskanliginda, tüm üniversite rektörlerinin katilimiyla gerçeklestirilen istisare toplantisina katildi.

Programlara katilimin yani sira akademi, bürokrasi ve spor camiasindan birçok yetkili kurum ve kisilerle görüserek, Bayburt Üniversitesindeki akademik süreçler ve sportif gelismeler hakkinda istisarelerde bulundu. Bu kapsamda; Gençlik ve Spor Bakanligi Bakan Yardimcisi Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz, Adalet Bakanligi Bakan Yardimcisi Yakup Mogul, Cumhurbaskanligi Kütüphaneler Daire Baskani Ayhan Tuglu, Ankara Valisi Vasip Sahin, Ankara Vali Yardimcisi Ayhan Özkan, Kalkinma Ajanslari Genel Müdürü Özgür Yeniçeri, YÖK Baskan Vekili Prof. Dr. Rahmi Er, YÖK Genel Sekreteri Süleyman Necati Akçesme, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yildiz, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazim Arican ile Bayburt Üniversitesi önceki dönem Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coskun ve Spor Haberleri Müdürü Hüseyin Dogru’yu ziyaret etti.

Ziyaretler kapsaminda verimli görüsmeler gerçeklestirildigini belirten Rektör Türkmen, ikili is birliklerini daha ileriye götürmek adina yeni dönemde emin adimlarla ilerleyeceklerini ifade etti.

Misafirperverlikleri ve yakin ilgilerinden dolayi tüm ev sahiplerine tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA