(Özel) Bisikletli Kapkaççi Dövmesinden Yakalandi

Bursa’da 3 farkli mekânda bisikletle gezerek 3 kadinin çantasini çalan kapkaççi, boynundaki dövme yüzünden yakayi ele verdi. Kapkaç süphelisinin bisikletle kaçtigi ânlar ise güvenlik kameralarina yansidi.

(Özel) Bisikletli Kapkaççi Dövmesinden Yakalandi
Yildirim’in Arabayatagi ve Osmangazi’nin Çiftehavuzlar ile Alemdar mahallelerinde ayni gün 3 ayri kapkaç hadisesi meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 22 yasindaki Y.Ü, bir gün içerisinde 5 bin liralik kapkaç yapti. Hedefinde kadinlar olan kapkaç süphelisinin, bisikletiyle kadinlarin yanina yaklasarak çantalarini alip kaçtigi belirlendi.

Üç kadin müstekinin ihbari üzerine harekete geçen YAN-DOL ekipleri, olaylarin gerçeklestigi bölgelerdeki 200’e yakin güvenlik kamerasini inceledi. Süphelinin olaylari gerçeklestirirken bisiklet kullandigi ve boynunda dövmesi oldugunu tespit eden ekipler farkli bölgelerde arastirma baslatti. Süpheli Y.Ü. ekiplerin titiz çalismasi sayesinde saklandigi ikametinde yakalanarak gözaltina alindi. Çalinti esyalarin bir kismi müstekilere teslim edildi.

O ânlar güvenlik kamerasina yansirken, görüntülerde süphelinin bisikletle kapkaç olaylarini gerçeklestirdikten sonra hizla kaçtigi görüldü.

Kaynak: İHA