Güder Ile Mahalle Bulusmalari Devam Ediyor

“Battalgazi’de Osman Baskan ile Mahalle Bulusmalari” Kamistas ve Karabag mahalle sakinleri ile devam etti. Mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Belediye Baskani Osman Güder, ilçede yasayan vatandaslarin taleplerinin eksiksiz karsilanmasi için gece gündüz çalistiklarini vurguladi.

Güder Ile Mahalle Bulusmalari Devam Ediyor
Battalgazi’deki vatandaslarin tüm taleplerinin dogru degerlendirilerek eksiksiz karsilanmasi ve hiçbir ihtiyacin gözden kaçmamasi amaciyla Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in talimatiyla baslatilan "Battalgazi’de Osman Baskan ile Mahalle Bulusmalari" Kamistas ve Karabag mahalle sakinleri ile devam etti.

AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci ile birlikte muhtarlar ve mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Baskan Güder, ilçeye yapilan ve yapilmasi planlanan yatirimlar hakkinda bilgiler vererek, vatandaslarin sorun ve taleplerini dinledi.

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in vatandaslarin sorunlari ile yakindan ilgilendigine dikkat çeken Kamistas Mahallesi Muhtari Sevket Canseven, “Allah baskanimizdan razi olsun. Milletvekilimiz ile mahallemize geldiler, vatandaslarimizin sorunlarini dinlediler. Birkaç küçük sorunumuz var. Baskanim çözümü noktasinda talimatlarini verdiler. Milletvekilimizden caminin sözünü de aldik. Onun içinde ayrica tesekkür ediyoruz” seklinde konustu.



“Vatandaslarimizin talepleri bizim için önemli”

Mahalle toplantilarina büyük önem verdigini aktaran Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Vatandaslarimizin ne sorunu varsa yerinde çözmek için buradayiz ve bu toplantilarimizi önemsiyoruz. Günün her saatinde hemserilerimizle birlikteyiz. Toplu Konutlar Idaresi Baskanligimiz, 24 Ocak depreminin ardindan Malatya’mizda 5 bin civarinda evi tamamladi. Bazi bölgelerde yerlerle alakali sikintilar olmustu. Onlarda hamd olsun giderildi. Battalgazi Belediyesi olarak süreci takip ediyoruz. Belediye olarak da üstümüze düsen her seyi yaptik, yapmaya devam edecegiz. Battalgazi Belediyemizin bütçesini, vatandaslarimizin problemlerine seferber ettik. Battalgazi’mizde 103 mahallemiz var. Bazi mahallelerimizde elbette bazi sorunlar olacak. Bu sorunlar çözülmeye mahkumdur. Çözmek için yogun mesai ortaya koyuyoruz. Battalgazi’mizin her yerinde hizmet ve yatirim var. Bizler Battalgazi’mizde bölgeler arasi gelismislik farkini ortadan kaldirmak için gece gündüz çalismalarimizi sürdürüyoruz. Bu bizim boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA