Altindag'da Okullar Açilisa Hazirlaniyor

Altindag’da okullar yeni egitim ve ögretim dönemi için hazir hale getiriliyor. 6 Eylül Pazartesi günü baslayacak olan yüz yüze egitim öncesi, okullar bastan asagi temizlenip, dezenfekte ediliyor.

Altindag'da Okullar Açilisa Hazirlaniyor
Altindag Belediye Baskani Doç. Dr. Asim Balci’nin talimatlariyla, ilçe genelindeki okullarda ari gibi çalisan ekipler, okullari bastan asagi yeniledi. Geçtigimiz haftalarda ilçedeki okullarda bakim, onarim ve tadilat çalismasi gerçeklestirdiklerini hatirlatan Balci “Bakim ve tadilat çalismalari tamamlanan okullarimizda, kapsamli temizlik çalismasi gerçeklestiriyoruz. Okullarimiz yeni egitim ve ögretim döneminde, okullarindan uzun süre ayri kalmak zorunda kalan ögrencileri piril piril karsilasin istiyoruz” dedi.



“Ögrenciler derse tertemiz ortamda baslayacak”

Ögrencilerin daha saglikli ve hijyenik bir ortamda derslere baslamalari için ekipler tarafindan detayli bir dezenfekten çalismalarinin yapildigini söyleyen Balci, “Ögrencilerimiz uzunca bir süre okullarindan uzak kaldi. Okullar ögrencileri, ögrenciler de okullari çok özledi. Yeni egitim ve ögretim yilinda okullarimiz ögrencileri piril piril karsilasin, ögrencilerimiz de okullarini görünce içleri açilsin istedik. Bu nedenle ilçemizde bulunan okullarimiza boya destegi sagladik. Bahçe ve peyzaj düzenleme hizmeti verdik. Gerekli olan okullarimizda, tadilat, bakim ve onarim çalismasi gerçeklestirdik. Simdi çalismalarimizin en önemli etabina geçtik. Detayli temizlik ve dezenfeksiyon çalismasi gerçeklestiriyoruz. Ögrencilerin daha saglikli ve hijyenik bir ortamda derse baslamalari için siniflar, ortak kullanim alanlari, koridor ve lavabolar, ekiplerimiz tarafindan tek tek dezenfekte ediliyor. Yapilan dezenfekte çalismalari ile, çocuklarimizin sagligini tehdit edecek olumsuzluklarin ortadan kalkmasini hedefliyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA