5 Yildir Günese Hasret Gencin Tek Istegi Var

Yasadigi is kazasi sonucu vücudunun çesitli yerlerinde hasar olusan ve 5 yildir günese altinda kalamayan, sadece kapali havalarda açik havaya çikabilen 23 yasindaki genç tedavi olmak istiyor.

5 Yildir Günese Hasret Gencin Tek Istegi Var
Sivas’ta yasayan 23 yasindaki Talip Çirci, 2016 yilinda Istanbul’da bir is kazasi geçirdi. Torna makinasina elini kaptiran Çirci, makine gücü ile havada savruldu. Vücudunun çesitli yerlerinden yaralanan genç 5 ay komada kaldi ve 1 yili askin süre tedavi gördü. Beynine ve bel bölgesine sant takilan Çirci, kaza sonrasi kollarini da kullanamaz hale geldi. Zamanla rahatsizligi artan genç 5 yildir günesli havada disari çikamiyor. Abdullah Çirci’nin disari çiktigi anda burnundan sivi gelmeye basliyor. Kollarini kullanamadigi için burnunu temizleyemeyen Çirçi, etraftaki insanlarin bakislarinda da rahatsiz oluyor. Tedavi olmak isteyen Çirçi iyilestikten sonra günes altinda bol bol gezmek istiyor.

“Gündüzleri hiç disari çikmiyorum’’

5 yildir disari çikamayan Talip Çirci, “Istanbul’da çalisirken torna kazasi geçirdim. Torna kazasi geçirdikten sonra 9 ay Istanbul Silivri’de özel bir hastanede tedavi gördüm. Kaza sonucu iki kolumu kullanamiyorum. Basim ve belimde sant var. Suanda ben disari çikamiyorum. Disari çiktigimda burnumdan sivi geliyor. Tedavi olmak istiyorum. Ben hiç disari çikmiyorum. Aksam 7-8 gibi yarim saat disari çikiyorum. Geri içeri giriyorum. Günüm böyle geçiyor. Gündüzleri hiç disari çikmiyorum. Disari çiktigim zaman burnumdan sivi geliyor. Ellerim tutmadigi için burnumu temizleyemiyorum. Insanlar bana tuhaf tuhaf bakiyor. Bende utandigimdan hiç disari çikmiyorum. Kazayi 2016 da geçirdim. 2016’dan bu zamana böyleyim. Santin takildigi ilk zamanlar böyle bir sikintim yoktu. Doktorum 6 ayda bir muayeneye geleceksin demisti ben 7 sene oldu gidemedim. Bol bol günes altinda gezmek istiyorum’’ dedi.

Kaynak: İHA