Cumhurbaskani Erdogan Bosna Hersek'e Geldi
Türkiye Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, resmi temaslarda bulunmak üzere TC-TUR uçagiyla Bosna Hersek'in baskenti Saraybosna'ya geldi.

Cumhurbaskani Erdogan ile esi Emine Erdogan, Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy, Ticaret Bakani Mehmet Mus, Cumhurbaskanligi Iletisim Baskani Fahrettin Altun ve Cumhurbaskanligi Sözcüsü Ibrahim Kalin da Bosna Hersek'e geldi.
Erdogan, Bosna Hersek temaslari kapsaminda Aliya Izzetbegoviç'in kabrini ziyaret edecek, Vakiflar Genel Müdürlügünce restore edilen Basçarsi Camisi'nin açilisini yapacak.
Bosna Hersek Devlet Baskanligi Konseyi üyelerince resmi törenle karsilanacak Erdogan, görüsmelerin ardindan Bosna Hersek Devlet Baskanligi Konseyi Baskani Zeljko Komsiç ve Konsey üyeleriyle ortak basin toplantisi düzenleyecek.
