Bankkart Okula Dönüş Kampanyası

TEM'deki Kazada Yanan Araçtan Son Anda Kurtuldular

Kocaeli’nin Izmit ilçesi TEM Otoyolunda kaza yapan otomobillerden biri motor kismindan tutusarak yanmaya basladi. Kazada yaralanan 3 kisi ise tutusan araçtan son anda inerek canlarini kurtardi.

TEM'deki Kazada Yanan Araçtan Son Anda Kurtuldular
Kaza, Izmit ilçesi TEM Otoyolu Gültepe tünel içi Istanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otoyolda seyir halinde olan bir aracin aniden yavasladigini gören O esnada 06 BHP 770 plakali otomobilin sürücüsü Aysegül Ç.’de, önündeki araca çarpmamak için frene basti. Bu sirada seyir halinde olan Nermin K. idaresindeki 34 CJS 42 plakali otomobili ise yavaslamasina ragmen duramayarak önünde aniden yavaslayan 06 BHP 770 plakali otomobile arkadan çarpti. Çarpismanin siddetiyle Nermin K. idaresindeki otomobilin motor kismi aniden alev aldi.

Kaza sonrasinda yaralanan Nermin K. ve aracinda yolcu olarak bulunan 2 kisi, motor kismindan çikan dumanlari fark ederek son anda kendilerini disari atti. Kazayi görenler durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Otomobilde çikan yangin, çevredekilerin müdahaleleriyle söndürülürken olay yerine itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekiplerince ilk müdahalesi yapilan 3 yarali, ambulansla çevre hastanelere kaldirildi.

Kazada yanan otomobil kullanilamaz hale gelirken, kaza sebebiyle TEM Otoyolu Istanbul istikametinde uzun araç kuyruklari olustu. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA