Davetsiz Misafir Cezayirli Çikti

Mugla’nin Mentese Ilçesi Karabaglar Yaylasi’nda evinin müstemilat bölümüne giren ev sahibi yabanci uyruklu bir kadin ile karsilasti.

Davetsiz Misafir Cezayirli Çikti
Olay, Mugla’nin Mentese Ilçesi Karabaglar Yaylasinda meydana geldi. Ev sahibi Akin Ali Tuzcu ve oglu, evin müstemilat kismina girdiginde bir kadinin içeride oturdugunu gördü ve kadina ’siz kimsiniz’ diye sordu. Cezayir uyruklu oldugu ögrenilen kadin ev sahibine, ’Ben polisim’ dedi.

Ev sahibi de ’O zaman polis arkadaslarini çagirayim’ diyerek polis ekiplerini eve çagirdi. Eve gelen polis ekipleri tarafindan Cezayir uyruklu olan ve bir erkek tarafindan tehdit edildigini söyleyen kadin karakola götürüldü.

Ev sahibi Akin Ali Tuzcu, “Evde küçük oglum ile ben vardim. Ben tavuklara baktim. Küçük oglum bilgisayarinin basinda idi. Tavuklara baktiktan sonra müstemilatin depo olarak kullandigimiz odayi tesadüfen açtim. Içeride bir bayan var. Kimsin sen dedim. ‘Ben polisim’ dedi.

Ben de ‘Polis çagirayim, onunla tanisin’ dedim. Bekledik polis geldi. Su istedi. Aç misin dedim. Türkçeyi tam konusamiyor. Zannederim Arap kökenli kisi. Soguk su istedi sadece. Iki bardak soguksu içti. Bir sey almamis, sikayetçi de olmadim” dedi.

Kaynak: İHA