Çagri Merkezi 7/24 Hizmetine Devam Ediyor

Erzincan Belediyesi 444 9 024 Çagri Merkezi ile vatandaslarin sorunlarina çözüm üretiyor.

Çagri Merkezi 7/24 Hizmetine Devam Ediyor
Vatandaslar; bilgi alma, borç sorgulama, borç ödeme ve sikâyet basvurusu gibi birçok hizmete kolaylikla ulasabiliyor. Vatandaslara daha iyi hizmet vermek amaciyla çagri hatti araciligiyla gelen talep, sikâyet ve önerileri kayit altina aliyor. Kayit altina talepler Çagri Merkezin tarafindan ilgili birim sorumlulari ile talep sahibi arasinda koordinasyon sagliyor.

Beyaz Masa ve Çagri Merkezinde 2020 yili içerisinde 18 bin 898, 2021 yili Agustos ayi itibariyle 12 bin 375 vatandasin istek, talep ve sikâyetleri kayit altina alinarak çözüm için yardimci olundu. Aylik ortalama 40 bin çagriya cevap verilirken %90 performans saglandi. Çagri Merkezinde 12, Beyaz Masa biriminde 4 personel olmak üzere toplam 16 kisi 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

Erzincan Belediye Baskani Bekir Aksun, “Hizmet kalitesini artirmak, vatandaslarimizin taleplerine aninda çözüm üretilip tekrar geri dönüs saglanmasi için Erzincan Belediyesi 444 9 024 Çagri Merkezimiz 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet saglayarak hemsehrilerimize hizmet vermeye devam ediyor. Çagri merkezi’ne gelen talepler kayit altina alinarak ilgili birim sorumlulari ile talep sahibi arasindaki koordinasyon saglaniyor. Taleplerin yerine getirilip getirilmediginin takip edildigi çagri merkezi ile vatandaslarimiza hizli bir sekilde daha iyi ve kaliteli hizmet verilmesi amaçlaniyor" diye konustu.

Vatandaslar, resmi ve dini tatil günleri de dâhil olmak üzere 7 gün 24 saat telefonla 444 9 024 numarasindan Çagri Merkezine ulasilabiliyor.
Kaynak: İHA