Yenisehir Belediyesi Projelerini Sergiledi

Diyarbakir’in Yenisehir Ilçe Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birligi (TBB) ile Gençlik ve Spor Bakanliginin ev sahipliginde düzenlen Genç Dostu Sehirler Kongre ve Sergisinde yerini alarak ilçede gençlere yönelik gelistirilen projelerini sergiledi.

Yenisehir Belediyesi Projelerini Sergiledi
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu ile TBB ve Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin’in dün açilisini gerçeklestirdigi kongreye Yenisehir Kaymakami ve Belediye Belediye Baskan Vekili Murat Besikci ile proje koordinasyon ekibi katildi.

Yenisehir Belediyesi tarafindan ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezinde açilan stantta Yenisehir Belediyesinin yapmis oldugu Ilkbahar Millet Kiraathaneleri, Teknoloji ve Inovasyon Merkezi, Akilli Bisiklet Duragi, yesil kusak, mahallede spor ve sanat, Bilgi Evi projeleri katilimcilara tanitildi.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren gençlere yönelik yapilabilecekleri çalismalar noktasinda arastirmalar yaptiklarini ve yogun mesailer harcadiklarini belirten Kaymakam Besikci, ’’Ilçemizde tamamlamis oldugumuz bir birinden farkli merkezlerimizde gençlerimize yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerden tutun bir çok alanda açmis oldugumuz kurslar ve etkinlikler düzenliyoruz. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in önderliginde bu ülkenin gençlerine hizmet etmekten büyük bir bahtiyarlik duymaktayiz. Yenisehir Belediyesi olarak daha huzurlu ve daha modern bir ilçe olma yolunda gençlerimizin fikirlerine her zaman için önem vermekteyiz’’ dedi.

Kaynak: İHA