Viransehir Kirsalinda Stabilize Yol Çalismasi

Ilçe genelinde hizmet atagini sürdüren Viransehir Belediyesi, Samanli kirsal mahallesinde stabilize yol yapim çalismalarina basladi.

Viransehir Kirsalinda Stabilize Yol Çalismasi
Belediye Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, üst yapi çalismalari kapsaminda, Samanli Kirsal mahallesinde 9 Kilometrelik stabilize yol çalismasini sürdürüyor. Vatandasin ulasim sikintisi yasadigi sokak ve ara yollarda genisletme çalismasi yapildiktan sonra stabilize malzemesi dökülerek, asfalta hazir hale getiriliyor. Çalismalar hakkinda bilgi veren Viransehir Belediye Baskani Salih Ekinci, belediye imkânlarini vatandaslarin hizmetine dönüstürme gayretinde olduklarini söyledi.

Ekinci, “Ilçe merkez ve kirsal mahallelerimizde üst yapi hizmet atagimiz tam hiz devam ediyor. Su ana kadar bir çok mahallemizde sathi kaplama asfalt, stabilize ve kilitli parke döseme çalismalari gerçeklestirdik. Vatandaslarin ulasim sikintisi yasamamasi için ilçe merkez ve kirsal mahalle yollarinda sathi kaplama asfalt ve stabilize yol çalismalarimiz hiz kesmeden devam edecek. Insallah önümüzdeki yillarda hiçbir mahallemizde yil sikintisi olmayacak. Bunun için ekiplerimizle birlikte canla basla çalismalarimiza sürdürüyoruz. Tek hedefimiz sevdali oldugumuz ilçemize hizmet etmektir” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA