TÜGVA'li Gençlere Sertifika

Türkiye Gençlik Vakfi’nin (TÜGVA) Mustafakemalpasa Subesi, 6 hafta süren Ortaokul Yaz Okulu Programini tamamladi.

TÜGVA'li Gençlere Sertifika
Din egitiminden, sportif faaliyetlere, sosyal ve kültürel gezilerden degerler egitimine kadar birçok kurs faaliyetlerine katilan TÜGVA’li gençler, belgelerini törenle aldi. TÜGVA Mustafakemalpasa Temsilciligi’nin düzenledigi Ortaokul Yaz Okulu Programi kapanis törenine Belediye Baskani Mehmet Kanar, Ak Parti Baskan Vekili Arif Kamil Özen, Belediye Baskan Yardimcisi Ercan Leblebici, Milli Egitim Müdürü Mustafa Efe, Halk

Egitim Merkezi Müdürü Zafer Göllü, Müftü Ahmet Büyükgül, TÜGVA Il Ortaokul Sorumlusu Ibrahim Çetin, TÜGVA Mustafakemalpasa Teskilati üyeleri ile birlikte ögrenciler ve aileler katildi.

Mustafakemalpasa Anadolu Imam Hatip Lisesi’nde 80 ögrenci ile gerçeklesen Kur’an-i Kerim, Temel Dinî Bilgiler, Degerler Egitimi derslerinin yani sira zekâ oyunlari sinifi, sportif faaliyetler, okçuluk kursu, at binme, sosyal ve kültür geziler gibi birçok faaliyetler ile gençler dopdolu bir yaz geçirdi.

TÜGVA Ortaokul Yaz Okulu programinda gençlerle bulusmaktan memnun oldugunu söyleyen Belediye Baskani Mehmet Kanar, “Yaz okulu bitmesine ragmen egitim hayatin her aninda devam ediyor. Bu ugurda piril piril nesiller yetistiren degerli hocalarimiza, TÜGVA Temsilciligi Baskani Aydin ve yönetimine tesekkür ediyorum” dedi.

TÜGVA Temsilcisi Salih Aydin ise 6 hafta süren egitim çalismalarinda birçok faaliyeti ögrencilerle bulusturduklarini söyleyerek, “Yaz okulu boyunca verilen egitimleri basariyla tamamlayan ögrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA