TOBB'dan Iznik'e Okul

Iznik heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani Rifat Hisarciklioglu’nu ziyaret etti.

TOBB'dan Iznik'e Okul
Iznik Kaymakami Recai Karal, Belediye Baskani Kagan Mehmet Usta, Millî Egitim Müdürü Muhammet Asil, Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Mahmut Dede, Ticaret ve Sanayi Odasi Meclis Baskani Hüseyin Yilmaz’dan olusan heyet, Ankara da Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani Rifat Hisarciklioglu’nu ziyaret ettiler.

Ziyarette Iznik’te artan nüfus yogunlugu sebebiyle ihtiyaç duyulan ortaokul talebi Rifat Hisarciklioglu’na iletildi. Yesil Cami Mahallesi’nde Iznik Belediyesi’ne ait bir yer okul için tahsis edilirken, Hisarciklioglu da okulun yapimi için Iznik’e söz verdi.

Konuyla ilgili açiklama yapan Iznik Belediye Baskani Kagan Mehmet Usta, “Iznik heyeti olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani Rifat Hisarciklioglu ile bir araya geldik. Kendilerine ilçemizi daha önceki ziyaretlerinde konuyu iletmistik. Bizlerde Yesil Cami Mahallesi’nde belediyemize ait bir yeri bu is için tahsis ettik. Bugün kendilerinden de okulun yapimi için sözü aldik. Insallah aksilik çikmazsa ocak ayinda temelinin atilmasi plânlaniyor. Iznik’imize hayirli ve ugurlu olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA