Tasova'dan Sel Bölgesine Yardim

AMASYA – Tasova Kaymakamligi, Tasova Belediyesi ve ilçedeki sivil toplum kuruluslari tarafindan sel felaketinin yasandigi Bati Karadeniz için ihtiyaçlarin karsilanabilmesi amaciyla toplanan yardimlar, Amasya Valiligine gönderildi.

Tasova ilçesinde baslatilan "Tasova Sizinle" adli yardim kampanyasi çerçevesinde toplanan gida ve kiyafetler, görevlilerce kolilere yerlestirildi. Yaklasik 150 koliden olusan yardimlar, sel magdurlarina ulastirilmak üzere Amasya Valiligine gönderildi.

Tasova Kaymakami Mustafa Berk Çelik, bütün acilari kendileri yasamis gibi sel bölgelerine sahip çikmaya çalistiklarini söyledi.

Destek veren Tasova halkina tesekkür eden Çelik, "Allah birligimizi var etsin. Tasova halki olarak sel magdurlarina yönelik temizlik malzemesi, gida ve kiyafet gibi birçok temel ihtiyacin yer aldigi malzemeler ve yaklasik 40 bin lira toplandi. Toplanan malzemeler Bozkurt, Abana ve Ayancik ilçelerindeki afetzedelere ulastirilmak üzere Amasya AFAD Müdürlügüne teslim edilmek üzere gönderdik." dedi.

Kaynak: AA