Nilüfer'den Kardes Belediyeye Araç Destegi

Nilüfer Belediyesi, Konya’daki kardes sehri Tuzlukçu Belediyesi’ne araç destegi verdi.

Nilüfer'den Kardes Belediyeye Araç Destegi
Nilüfer Belediyes, Konya’daki Tuzlukçu Belediyesi’ne destekte bulundu. Nilüfer Belediyesi Ulasim Hizmetleri Müdürlügü filosundaki traktör, binek araç ve çift kabin kamyonet tipi araç, Tuzlukçu Belediyesi’ne hibe edildi.

Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem’i makaminda ziyaret eden Tuzlukçu Belediye Baskani Nurettin Akbuga, desteklerinden dolayi tesekkür etti. Nilüfer Belediyesi’nin destegini her zaman aldiklarini dile getiren Nurettin Akbuga, “Nilüfer Belediyesi, daha önce de proje, araç ve park konusunda ilçemizde destekte bulundu. Bugün de ihtiyacimiz olan üç araci hibe ettiler. Nilüfer Belediyesi’ne ve Nilüfer Belediye Baskani Sayin Turgay Erdem’e desteklerinden dolayi tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kardes sehir iliskilerine büyük önem verdiklerini dile getiren Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem de, “Yurt içi ve yurt disindaki kardes kentlerimizle karsilikli isbirligi yaparak, baglarimizi güçlü tutuyoruz. Diger yandan ihtiyaç duyulan konularda elimizden geldigince destek vermeye çalisiyoruz. Tuzlukçu Belediyesi de 2014 yilindan bu yana Nilüfer Belediyesi’nin kardes kenti. Daha önce oldugu gibi bundan sonra da destegimiz sürecek” dedi.

Konusmalarin ardindan Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem ile Tuzlukçu Belediye Baskani Nurettin Akbuga, destek sözlesmesini imzaladi.
Kaynak: İHA