Mersin'de Terfi Heyecani

Emniyet Genel Müdürlügü’nün terfi ve atama kararlariyla İçel Il Emniyet Müdürlügü kadrosunda çesitli rütbelerde görev yapan birçok personel bir üst rütbeye terfi etti. Personelin rütbelerini Il Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ile müdür yardimcilari takti.

Mersin'de Terfi Heyecani
Tece Polis Evi’nde düzenlenen rütbe terfi törenine Il Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, il emniyet müdür yardimcilari, sube müdürleri, üst rütbeye yükselen personel ve aileleri katildi.

Törende konusan Müdür Aslan, rütbenin sorumluluk oldugunu belirterek, "Her rütbe yükselisi ise vatandasa, millete ve ülkeye karsi olan sorumlulugun artmasi demektir. Asayisin, düzenin ve adaletin saglanmasi için gündüzünü gecesine katarak çalisip, bir üst rütbeye terfi eden emniyet müdürü, emniyet amiri ve komiser arkadaslarimi tebrik ediyorum, Allah hayirli etsin. Tayin olan arkadaslara da yeni görev yerlerinde basarilar diliyorum. Arkadaslarimizin bu yeni rütbeleriyle de basarili hizmetler yapacaklarina inaniyorum. Aileleriyle ve çocuklariyla hayirli uzun ömürler diliyorum” dedi.

Konusmalarin ardindan Aslan ve müdür yardimcilari ile sube müdürleri personelin rütbelerini takti.
Kaynak: İHA