Karaköprü'de Yeni Yol Çalismasi

Karaköprü’de yol ihtiyacinin karsilanmasi için yeni yollar açilirken, alt yapi çalismasi biten yollar da kilitli parkeyle dösendikten sonra vatandaslarin hizmetine sunulacak.

Karaköprü'de Yeni Yol Çalismasi
Sanliurfa’nin en hizli nüfus artisina sahip ilçesi Karaköprü’de artan nüfusla beraber dogan yol ihtiyacini gidermek için Karaköprü Belediyesi Fen Isleri Ekipleri ilçede yeni yollar açmaya devam ediyor. Açilan yollarda alt yapi çalismalarinin tamamlanmasinin ardindan kilitli parke tasi dösemesi yapilarak yollar vatandaslarin hizmetine sunulmaya hazirliyor. Batikent, Seyrantepe, Dogukent gibi mahallelerde yeni yol açma çalismasi ve açilan yollarda kilitli parke dösemesi yapilirken, deforme olmus yollarda da yenileme çalismalari gerçeklestiriliyor.

Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli, “Yol konusunda çok önemli mesafe kat ettiklerini dile getirerek, “Yeni ve gelisen bir ilçe oldugumuz için çok fazla yol ihtiyaci olmasina ragmen gerçekten yol konusunda iyi durumdayiz. Tabi ki ihtiyaçlar halen var ve biz bunu karsilamak için durmadan çalisiyoruz. Açilan yollari da kilitli parke dösemesiyle vatandaslarimizin hizmetine sunuyoruz. Vatandaslarimizin yol sikintisi çekmemesi, bozuk yollarda sorun yasamamasi için Fen isleri ekiplerimizle sahadayiz" diye konustu.

Karaköprü Belediyesi Fen Isleri ekipleri ilçe genelinde yol açma, kilitli parke döseme ve deforme yollari onarim çalismalarini program dahilinde sürdürüyor.
Kaynak: İHA