Hisarciklioglu Manisa'ya Geliyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi Baskani (TOBB) Rifat Hisarciklioglu 27 Agustos Cuma günü Manisa Ticaret ve Sanayi Odasi ile Manisa Ticaret Borsasi’nin davetlisi olarak Manisa’ya geliyor.

Hisarciklioglu Manisa'ya Geliyor
TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu, Manisa is dünyasi ile bir araya geliyor. Manisa Ticaret ve Sanayi Odasi ile Manisa Ticaret Borsasi’nin davetlisi olarak 27 Agustos Cuma günü Manisa’ya gelecek olan TOBB Baskani Hisarciklioglu Manisa programi kapsaminda Manisa’da birtakim ziyaretler gerçeklestirecek. TOBB Baskani Hisarciklioglu ziyaretlerinin ardindan ise saat 15.00’da düzenlenecek olan ‘Manisa Il ve Ilçeleri Oda ve Borsa Meclis üyeleri Istisare Toplantisi’na katilacak.

TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu’nu Manisa’da agirlamaktan dolayi büyük bir heyecan ve mutluluk duyacaklarini ifade eden, Manisa Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Yilmaz, “Birlik Baskanimiz 27 Agustos Cuma günü sehrimize gelerek meclis üyelerimiz ile bir araya gelecek. Odamiz Hizmet Binasi’nda saat 15.00’da gerçeklestirecegimiz istisare toplantisinda birlik baskanimizin dünya ve Türkiye ekonomisi hakkinda görüslerini dinleyecegiz. Bizler de kendisine sehrimizin son ekonomik ve sosyal verileri hakkinda bilgilendirmede bulunacagiz. Toplantimizin Manisa’miz ve ülke ekonomimize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA