GSO'dan Afet Bölgesine Kardes Eli

Gaziantep Valiligi’nin himayesinde, AFAD’in koordinasyonunda organize edilen afetzedelere yardim kampanyasi kapsaminda Gaziantep Sanayi Odasi (GSO) tarafindan, üyelerden toplanan 2 tir ürün ve malzeme afet bölgesine gönderildi.

GSO'dan Afet Bölgesine Kardes Eli
GSO Yönetim Kurulu Baskani Adnan Ünverdi, birlik ve beraberligin önemine isaret ederek Gazianteplilerin her zaman böylesi zor zamanlarda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalistigini söyledi.



Gaziantep’ten afet bölgeleri için destek kampanyasi baslatildigini ve bu noktada GSO olarak hemen harekete geçtiklerini dile getiren Adnan Ünverdi, “Ülke ve millet olarak böylesi günlerde hepimizin birlik ve beraberlik içinde olmasi gerekiyor. Biz de bunun geregi olarak hemen organize olduk ve içerisinde yardim malzemelerin oldugu tirlari afet bölgesindeki kardeslerimize gönderdik. Millet olarak dünyanin ya da ülkemizin bir yerinde sikinti varsa mutlaka elimizi uzatiriz. Aci ve kederler paylastikça azalir” diyen Ünverdi, “Çünkü ayni durum yarin da bizim basimiza gelebilir” dedi.

Afette hayatini kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaslarimiza acil sifalar dileyen Ünverdi, bundan sonraki süreçte de ne gerekiyorsa yapmaya hazir olduklarini kaydederek, “Üyelerimizle irtibata geçerek içerisinde; öncelikli ihtiyaçlar olan gida, temizlik, hijyen, giyim, hali, ayakkabi, bot ve çizme gibi malzemeleri tedarik ettik. Valiligimiz himayesinde yapilan organizasyonla tirlari gönderdik. Bu güzel organizasyona öncülük eden Valimiz Davut Gül’e, Büyüksehir Belediye Baskanimiz Fatma Sahin’e, AFAD’a, bütün üyelerimize, firmalarimiza ve emegi olan herkese cani gönülden tesekkür ediyorum. Allah kendilerinden razi olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA