Festival'de Della Miles Rüzgari

Amerikali ünlü sarkici Della Miles, 59. Uluslararasi Bursa Festivali’nde, hem sahne performansi hem de sarkilariyla herkesi mest etti. Özhan Marketler Zinciri’nin sponsorlugunda düzenlenen konserde Bursalilar kendinden geçti.

Festival'de Della Miles Rüzgari
Uzun yillar Michael Jackson ve Whitney Houston’in vokalistligini yapan Amerikali sarkici ve söz yazari Della Miles, söyledigi Türkçe ve yabanci sarkilarla Kültürpark Açikhava Tiyatrosu’nda izleyenleri büyüledi. Dansçilariyla yaptigi sahne sovuyla seyircilerin begenisini toplayan Miles, seslendirdigi Sebnem Ferah’in "Sil Bastan" sarkisiyla ayakta alkislandi. Uzun yillar iki ünlü starla birlikte dünyanin dört bir tarafindaki festivallerde sarkilarini seslendiren Miles, Bursali müzikseverlere muhtesem bir gece yasatti. Zaman zaman sarkilarini seyircilerin arasina inerek onlarla birlikte söyleyen Miles, bu güzel gecenin gerçeklesmesinde emegi geçen herkese tesekkür etti.

Özhan Marketler Zinciri’nin sponsorlugunda yapilan konser renkli görüntüler sahne oldu. Magazalar Zinciri Kurumsal Iletisim Müdürü Aysen Yilmaz, "Bursamizda sadece faaliyet gösterdigimiz market sektöründe degil kültür sanat projelerinde de yer almaktan ve bu organizasyona sagladigimiz katkidan dolayi gurur duyuyoruz. Bu sahnede unutulmayacak saatler ve müzik coskusu yasadik. Markamiz mutluluga önem veriyor, bunu her firsatta dile getiriyoruz. Türkiye olarak geçirdigimiz sikintili dönemlerden sonra müsterilerimizin ve Bursalilarin bu aksamki mutluluguna sahit olmak bizim için çok degerliydi. Kültür sanat faaliyetleri sehrimiz için çok kiymetli. Dünyanin ve ülkemizin renklerini Bursalilarla bulusturmak için kültür ve sanat projelerine destegimiz sürecek" diye konustu.

Konser öncesi ünlü sanatçiyi kuliste ziyaret eden Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfi (BKSTV) Baskani Özer Matli, Miles’e bugünün anisina BKSTV logolu Hacivat - Karagöz plaketi hediye etti.
Kaynak: İHA