Ev Arkadasini Öldürüp Kendi Basina Sikti

Denizli’de ev arkadasini tabancayla vurarak öldüren genç, ayni silahla kendi canina kiydi. Silah seslerinin ardindan apart dairesine pencereden giren polisler, iki gencin cansiz bedeniyle karsilasti.

Ev Arkadasini Öldürüp Kendi Basina Sikti
Olay, Pamukkale ilçesi Asmalievler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; bir apart dairesinde birlikte kalan Ömer Erbay (29) ile Okan Oruç (33) isimli iki arkadaslar arasinda henüz bilinmeyen bir sebepten dolayi tartisma çikti. Tartismanin kavgaya dönüsmesi sonucu Okan Oruç, tabancayla Ömer Erbay’a ates ederek öldürdü. Olayin sokunu atlatamayan Okan Oruç, yakin arkadaslarina “çok üzgün oldugu ve intihar edecegine” dair bir mesaj atti. Daha sonra apart dairesinden ikinci bir silah sesi geldi. Silah sesini duyanlar süphelenerek durumu polise ihbar etti.

Kapi açilmayinca, pencereden girildi

Olay yerine gelen polis ekipleri, kapiyi çalip açan almayinca itfaiye ve saglik ekipleri olay yerine çagirildi. Itfaiye ekiplerinin yardimiyla pencereden içeriye giren polis ekipleri, iki gencin cansiz bedeniyle karsilasti. Yapilan ilk incelemede Okan Oruç’un ev arkadasini öldürdükten sonra ayni silahla basina ates ederek intihar ettigi belirlendi.

Savci ve olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardindan iki gencin cansiz bedeni otopsi için adli tip kurumuna kaldirildi. Olayla ilgili olarak sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA