Ercis'te Sehit Ailelerine Anlamli Ziyaret

Van’in Ercis Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Nuri Mehmetbeyoglu, beraberinde ilçe protokolü ile birlikte sehit ailelerini ziyaret etti.

Ercis'te Sehit Ailelerine Anlamli Ziyaret
Kaymakam Mehmetbeyoglu ve beraberindekiler ile birlikte sehit polis memuru Nusret Akça ile sehit polis memuru Ramazan Keserci’nin ailelerini ziyaret etti. Kaymakam Mehmetbeyoglu, ziyaret ettigi sehit ailelerine Kur’an-i Kerim, çiçek ve çikolata, çocuklara ise oyuncak hediye etti. Sehit aileleriyle sohbet ederek taleplerini dinleyen Kaymakam Mehmetbeyoglu, “Devletimizin kapisi her zaman sehit ailelerine açik, bizler ise sizlere hizmet etmekten onur duyuyoruz’ dedi.

Ziyaretten memnun kalan sehit yakinlari ise kendilerini ziyaret eden ilçe protokolüne tesekkürler ettiler. Sehit ailesi ziyaretine Ercis Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Nuri Mehmetbeyoglu’nun yani sira Ercis Cumhuriyet Bassavcisi Suat Arslan, Ilçe Jandarma Komutani Mehmet Demir, Ilçe Emniyet Müdürü Süleyman Tirak, Belediye Baskan Yardimcisi Hikmetullah Yigit, Ak Parti Ilçe Baskani Nedim Saglam, MHP Ilçe Baskani Fatih Köroglu eslik etti.
Kaynak: İHA