DPÜ Ile AKSAV Arasinda Is Birligi Protokolü

Kütahya Dumlupinar Üniversitesi ile Alaaddin Keykubat Siber Akademi Vakfi (AKSAV) arasinda yapilmasi planlanan faaliyetlere iliskin is birligi protokolü imzalandi.

DPÜ Ile AKSAV Arasinda Is Birligi Protokolü
Rektörlük makaminda gerçeklesen imza törenine Dumlupinar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazim Uysal, Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Cengiz Duran, Lisansüstü Egitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sahmurat Arik, Alaaddin Keykubat Siber Akademi Vakfi Yönetim Kurulu Baskani Hasan Kerem Ünsal ve beraberindeki heyet katildi.

Düzenlenen protokol ile DPÜ ve AKSAV siber güvenlik ve bilgi güvenligi alaninda ihtiyaç duyulan nitelikli insan gücünün karsilanmasi amaciyla, basta zihinsel yetileri yüksek engelli bireyler olmak üzere, AKSAV Siber Güvenlik Teknoloji Merkezinde engelli-engelsiz karma yapida gerçeklestirilecek egitimlerle ilgili akademik is birligi yapacak.

Dumlupinar Üniversitesi adina Rektör Kazim Uysal’in ve Alaaddin Keykubat Siber Akademi Vakfi adina Yönetim Kurulu Baskani Hasan Kerem Ünsal’in imzaladigi protokolün ardindan taraflar karsilikli hayirli olsun dileklerini sundular.
Kaynak: İHA