Bozyurt Mahallesi'nde Çalismalar Devam Ediyor

Nazilli Belediyesi ekipleri Bozyurt Mahallesi’nde yol yapim, bakim ve onarim çalismalari ile istinat duvari ile güçlendirme faaliyetlerine basladi.

Bozyurt Mahallesi'nde Çalismalar Devam Ediyor
Ilçe genelinde sürdürülen faaliyetleri yerinde inceleyen Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, daire müdürleriyle birlikte Bozyurt Mahallesi’ne giderek Muhtar Mehmet Güler ile bir araya geldi. Baglanti yollarina kolay ulasimin saglanmasi için mahalle içi alanlara parke tasi dösenmesi talimati veren Baskan Özcan; “Ne söz verdiysek bir bir yapiyoruz. Mezarligimizin kenarindan itibaren istinat duvari ile güçlendirme faaliyetlerimiz basladi.

Bugün muhtarimizla bir araya gelerek mahallemizde yapilacak yatirimlarimizi konustuk. Belediyemizin tüm imkanlarini esit sekilde mahallelerimize paylastiriyoruz. 45 derece sicakta Nazilli’miz için çalisan tüm ekip arkadaslarimiza tesekkür ediyorum” diye konustu.

Desteklerinden dolayi Baskan Özcan’a tesekkür eden Mahalle Muhtari Güler, “Mahallemizde hem yollarimiz hem de 3 farkli noktada istinat duvarimiz için çalismalar basladi.

Basta baskanimiz olmak üzere tüm ekibine sahsim ve mahallem adina tesekkür ediyorum” dedi.

Bozyurt’taki yatirimlar kapsaminda toplam bin 470 metrekare alana parke tasi dösenirken, üç farkli noktada yaklasik 500 metre uzunlugunda istinat duvari ile güçlendirme çalismasi yapilacak.
Kaynak: İHA