Bien'den Karekodlu 'Konusan' Gömme Rezervuar

Bien, Ar-Ge ekipleri tarafindan gelistirilen yeni SUPREME gömme rezervuari piyasaya sundu.

Bien'den yapilan açiklamaya göre, Bien, yeni gömme rezervuari SUPREME ile montaj sürecini kolaylastirarak kullanici dostu bir ürün sunuyor. Sektördeki en inovatif gömme rezervuar özelligine sahip olan SUPREME, üzerindeki QR kod sayesinde kurulum sirasinda bilgilendirme yapiyor. Bien, yeni gömme rezervuar montaji için il il dolasarak toplam 700 tesisatçiya da egitim vermeyi planliyor.

Bien SUPREME, "tesisatçi dostu" olarak hizli ve kolay montaj imkani sunuyor. En önemli özelliklerinden biri ise ürünün üzerinde yer alan QR kod sistemi ile "Konusan Ürün", "Bien Easy Learn" programini içeriyor. Böylece hiç montaj yapmayan biri bile QR kodu okuttugunda ürünün ilgili parçasinin montaj bilgilerine ulasabiliyor.

Toplamda 8 santimetre kalinliginda olan SUPREME, kolay seviye ve hizalama özelligine sahip. Sessiz dolum, hizli doldurma, yüksek basinç dayanimi, dayanikli panel tasarimi ve güçlendirilmis gövdesiyle SUPREME, bir gömme rezervuardan fazlasini sunuyor. Opsiyonel olarak gelistirilen otomatik servis isigi da yine benzerlerinden ayrilan bir baska özellik olarak yer aliyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Bien Banyo Ürünleri Sanayi Ticaret AS Genel Müdürü Hakan Günderen, gömme rezervuarin, duvar içi ve alçipan içine gizlenen bir ürün oldugu için banyo mekani içerisinde en kritik ürün oldugunu belirterek, sunlari kaydetti:

"Ürünün oldukça fazla komponenti oldugu için tesisatçi açisindan dikkatlice montaji yapilmasi gereken, hataya yer olmayan bir üründür. Bu sebeple ürünün montaj açisindan tesisatçi dostu olmasi gerekmektedir. Bu sebeptendir ki Bien SUPREME gömme rezervuarimizin en önemli özelligi tesisatçi dostu ve Bien Easy Learn Programi ile konusan bir ürün olmasidir. Bien olarak yeni yatirimimiz kapsaminda Temmuz 2021 itibariyla gömme rezervuar üretimine basladik. Tesisimiz; yillik 300 bin adet gömme rezervuar, 300 bin adet de klozet kapagi üretme kapasitesine sahip. Bien SUPREME gömme rezervuar ve Monet Kontrol panellerimiz ile gömme rezervuar ürün dünyasina farkli bir bakis açisi getirdigimize inaniyoruz. Önümüzdeki yilbasina kadar 16 farkli ilde 16 egitim ile takriben 700 tesisatçiya ulasarak ürünümüzün kullanimini deneyimletmeyi hedefliyoruz. Ürün gamimizda farkli modellerde gömme rezervuar ve klozet kapagi bulunuyor. Üretimimizin yüzde 35'ini de ihraç etmeyi planliyoruz."

Kaynak: AA